Левски - Челси

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

cRaZyDeViL написа:
Vintersorg написа:Левски играят като лъвове и мога само да ги поздравя за това!
Само че лъвовете обикновено на губят ;)

Единствената надежда и повод за радост ще е ако вземем 1 точка на Вердер в София. Всички останали мачове според мен са безнадеждни.
Никой няма да ни съжали, още повече едни от най-силните отбори в света.

:twisted:
Дано...дано:) така де да вземем една точка от Вердер...мислех, че играят слабо, ама преди малко научиш, че с Барса са свършили на равно...а ние с Барса направихме един силен мач...;)
Who ever said I needed you! Lied!
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

Първият гол за Левски в CL означава много! По редица основни причини:
Първо: САМО ЛЕВСКИ!!! Второ-поне за момент можем да забравим омразата към циганите. Летс кик рейсизъм аут ъф футбол, както са казали хората. Едно циганче от Лом вкара първия гол за бългаски отбор в подобен турнир.
И още, но не на последно място : момчетата играха на нивото на противника си. Достойно! :wav:
http://jorik.blog.bg/
...............................
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

В България каквото и да стане, не циганче, ами китайче да вкара гол и т.н. на следващия мач пак ще се овикват на "циганин", "чернилка", "кюмбе" и прочее. Не бъдете наивни, много вода ще изтече докато българският футбол достигне някакво ниво над морското равнище... Иначе браво на Левски, все пак губят срещу най-добрите от най-добрите.
Аватар
KarmaPolice
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от KarmaPolice »

Представихме се що-годе на ниво, ама Челси играха много куцо. Въобще Балак и Шевченко поне засега с нищо не допринасят за този отбор, само като се сетя миналата година по това време Челси как мачкаше наред.

Пък и да се радваме, че Ариен Робен е контузен, защото с неговите типични пробиви от дясно сигурно щеше да изработи поне 6-7 чисти голови ситуации за Челси.
Life is killing me...
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Да кажа и аз две думи набързо, че сега идвам от стадиона и много ми се спи. Абстрахирам се от резултата, защото не съм очаквал чудеса и за мен той беше ясен преди началото. Доволен съм. Играхме добре, вкарахме първия гол в лигата. Вижда се, че растем от мач на мач. Поздравявам момчетата за добрата игра и се надявам да продължат да показват класен футбол срещу най-добрите от добрите, както се изразихте.
Да живее отбора на Форум СУ
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Каквото и да се каже,едва ли ще е укор към Левски.Браво на момчетата.Мисля,че никой не е очаквал каквото и да е било от този мач.Трябва да сме доволни на гола,който е първи за България не в ШЛ,а в групите на ШЛ !!!Според мен от тези загуби може само да се печели.
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

много хубав мач не че виждах нещо на тъпия стадион ама да бях пораснала още малко....... Само Левски.

ПС: и да паднем и да бием ........ пак ще съм мъртво пяна :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

THE_PARASITE написа:Каквото и да се каже,едва ли ще е укор към Левски.Браво на момчетата.Мисля,че никой не е очаквал каквото и да е било от този мач.Трябва да сме доволни на гола,който е първи за България не в ШЛ,а в групите на ШЛ !!!Според мен от тези загуби може само да се печели.
най-накрая нещо умно да чуя по тая тема, бахти нали сме в ШЛ?! нека ни е зле че падаме там от Барса и Челси!!! а не на първия или втория мач от квалификациите от некакви си там...
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

gali4ka85 написа:ПС: и да паднем и да бием ........ пак ще съм мъртво пяна :lol: :lol: :lol:
И при равни пак :lol:
Може да вървя бавно, но никога назад!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Явно момичетата във форума нямат проблеми с алкохола !!! :lol:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Да се върнем на темата...
Нямам какво да добавя към снощния си коментар, освен да честитя на всички левскари първия гол за български тим в ШЛ :P
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Левски наистина добре играха...но бих предпочел да играе зле,обаче да бие. :wink: За съжаление това не може да стане,както и да играе...не и срещу такива отбори
.
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Не съм гледал мача, не мога да го коментирам, ама ми прилича на същата игра и хъс, както ние преди 1 година срещу Ливърпул :?:

Жалко, че се радваме на първи гол в ШЛ, вместо на повече, но това е действителността на българския футбол в момента, много сме зле...само 2-3 отбора, и толкова, слаба конкуренция, не може да се иска повече !
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”