Самотата или обичате ли да сте сами?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- greeny
- Пишете, о, братя
спокойно, не си само ти. аз принципно не понасям хората, затова когато съм сама съм най-щастлива. за жалост човек не може да се затвори и изолира от заобикалящата среда.Аз явно съм някаква мазохистка, защото предпочитам винаги да съм сама. Не ми харесва, но подсъзнателно усещам, че я предпочитам.
освен това има разлика между това да си сам и самотен. аз когато съм сама не се чувствам самотна. абе обичам го това чувство и да знам че няма кой да го нарушава!
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
това не е 4е обичаш да си сама, а просто имаш нужда да си без хора , сама със себе си, което е съвсем естественоа наистина съвсем подсъзнателно в много случаи ги отбягвам!?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Толкова хора имат малки психоотклонения, че това вече става нормално - такъв е живота, в който живеем. Прекалено много стрес и търчене, и нерви.
Иначе аз имам два отговора на въпроса: ако съм някъде, понякога ми харесва да съм сам, а като съм у Софията, предпочитам да съм с някой, щото иначе няма какво да се прави.
Иначе аз имам два отговора на въпроса: ако съм някъде, понякога ми харесва да съм сам, а като съм у Софията, предпочитам да съм с някой, щото иначе няма какво да се прави.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
обичам да съм сама, когато ми писне разни хора да ме занимават с глупости, да ми крещят, или когато се чувствам самотна с тях... с две думи - всякакво психическо натоварване преодолявам най-добре сама 
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- zlatoto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ако става дума за сам в къщи,това много го обичам:)Много е готино да си правиш нещо когато си поискаш.Обаче ако става дума за сам като без човек или хора(то това е да си самотен),не мога.И не мога да разбера хората,които обичат това състояние,аз направо полудявам и изпадам в депресия:(Особено ако става дума без партьор ми е направо мъка голяма