Самотата или обичате ли да сте сами?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

По принцип не обичам самотата,но понякога се налага да се усамотим,както за наше добро,така и за доброто на околните !
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

Аз явно съм някаква мазохистка, защото предпочитам винаги да съм сама. Не ми харесва, но подсъзнателно усещам, че я предпочитам.
спокойно, не си само ти. аз принципно не понасям хората, затова когато съм сама съм най-щастлива. за жалост човек не може да се затвори и изолира от заобикалящата среда.
освен това има разлика между това да си сам и самотен. аз когато съм сама не се чувствам самотна. абе обичам го това чувство и да знам че няма кой да го нарушава!
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

При мен парадоксалното е, че обичам да бъда сред много хора, да общувам с много хора (иначе изпадам в някакви депресии)... а наистина съвсем подсъзнателно в много случаи ги отбягвам!? :roll:
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

а наистина съвсем подсъзнателно в много случаи ги отбягвам!?
това не е 4е обичаш да си сама, а просто имаш нужда да си без хора , сама със себе си, което е съвсем естествено
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Само отшелници сме се събрали във форума... :wink: И аз предпочитам да съм сама, даже се дразня понякога, когато има някой друг в апартамента (нищо, че съм сама в стаята)! Чудя се дали това не е някакво психо отклонение, как мислите?
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Толкова хора имат малки психоотклонения, че това вече става нормално - такъв е живота, в който живеем. Прекалено много стрес и търчене, и нерви.

Иначе аз имам два отговора на въпроса: ако съм някъде, понякога ми харесва да съм сам, а като съм у Софията, предпочитам да съм с някой, щото иначе няма какво да се прави.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

обичам да съм сама, когато ми писне разни хора да ме занимават с глупости, да ми крещят, или когато се чувствам самотна с тях... с две думи - всякакво психическо натоварване преодолявам най-добре сама 8)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Обожавам да съм САМА. Токова се харесвам, че никога не си доскучавам :lol: :lol: :lol:
Но мразя да съм САМОТНА. Изпадам в депресия направо... :roll:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Pimboli написа:Обожавам да съм САМА. Токова се харесвам, че никога не си доскучавам :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

а исамо така можеш да си общуваш с интелигентен човек, нали, Пимб :wink: !
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

nrggirl написа:
Pimboli написа:Обожавам да съм САМА. Токова се харесвам, че никога не си доскучавам :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

а исамо така можеш да си общуваш с интелигентен човек, нали, Пимб :wink: !

За интелигентен - има и по-добри варианти. Ама съм си адски забавна, ако знаеш какъв смях пада! :lol: :lol: :lol:
[/img]
Аватар
zlatoto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от zlatoto »

ако става дума за сам в къщи,това много го обичам:)Много е готино да си правиш нещо когато си поискаш.Обаче ако става дума за сам като без човек или хора(то това е да си самотен),не мога.И не мога да разбера хората,които обичат това състояние,аз направо полудявам и изпадам в депресия:(Особено ако става дума без партьор ми е направо мъка голяма
Изображение
dudu
В началото бе словото

Мнение от dudu »

Ненавиждам да съм сама, адски потискащо ми действа. Ако имам да върша няква работа и да се занимавам с нещо е ОК, обаче ако съм свободна и си седя самичка супер много се депресирам
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”