Да, защото защитата на Лески пак ще е разграден двор, както срещу Барса, както срещу ЦСКА. Въпроса е в коя минута нападателите на Челски ще започне да ги мързи. Просто Лески не може да практикува защитен футбол, а постоянно нападение срещу такъв отбор си е самоубийство.Их..Верно ли бе?
Левски - Челси
Модератори: ники, Methuselah
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Отзиви след края на първото полувреме?
Играта на Левски ме радва повече от показаната срещу Барса. Не защото падаме с по-малък резултат
- просто си личи израстването на отбора от мач на мач. Имаше добри комбинации, на няколко пъти насрахме защитата им... и дотам, за съжаление
Да се надяваме, че силите им ще стигнат за един щурм в началото на второто полувреме. Искам гол във вратата на Челси, д'ееееба
И дано да ни върви така, както ни провървя при двете греди, че...
Играта на Левски ме радва повече от показаната срещу Барса. Не защото падаме с по-малък резултат
И дано да ни върви така, както ни провървя при двете греди, че...
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами какво да кажа...всички ,които се интересуват вероятно са гледали 1вото полувреме.
Очакван резултат,очаквана игра от страна и на 2та отбора.Челси без да си дава зор стигна до гол,Левски колкото може играе...Като човек ,който не е привърженик на нито един БГ отбор(с изключение на националния разбира се
) мачовете на "сините" в Шампионската лига ми става безинтересни-ясно е ,че всеки от трите отбора ще си вземе каквото му трябва от мачовете с българите и Левски се очертава като най-големия донор на точки в групите.Това ми навява някои асоциации с положението ни в ЕС ,но да не зачеквам въпроса-има си тема за това 
.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
толкова казах и аз преди мача.. замалко да познаемdormouse написа:моята прогноза е 3:0 за Челси
нищо, браво за гола, "отпушихме се" най-накрая!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Само че лъвовете обикновено на губятVintersorg написа:Левски играят като лъвове и мога само да ги поздравя за това!
Единствената надежда и повод за радост ще е ако вземем 1 точка на Вердер в София. Всички останали мачове според мен са безнадеждни.
Никой няма да ни съжали, още повече едни от най-силните отбори в света.
Този гол не значи нищо. Според мен е позорно да се радваш на почетно попадение. Загубата си е загуба и не ти носи нищо. Едно 0:0 например щеше да е къде къде по-добър вариант...
Вижда се обаче, че постепенно българският футбол се развива, макар и с много бавни темпове. Така трябва да е ако ще влизаме у Еуропата
Imagination is more important than knowledge
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
За мен пък добре си играхме като срешу Челси. Кой да е гранд би се притеснявал от отборите в нашата група, какво остава за Левски? Прекалено наивно би било да кажа че съм доволен, но не съм и разочарован. Вкарахме и гол за едната чест. Нека се радваме на участието в ШЛ редом с най-големите и освен да се надавяме за 3то място в групата... Но пак трудно...
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет