Самотата или обичате ли да сте сами?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Самотата или обичате ли да сте сами?
Та въпросът е същият... Човек има нужда от спокойствие и малко уединение, понякога дори от самота или?
какво мислите по въпроса?
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Re: Самотата или обичате ли да се сами?
Понякога точно ми трябва да не ми се мярка никой пред (и зад) очите, и да си релаксирам с книжка или с няколко кила бира пред Age-of-Empires-а, или да потичам час два.... Всеки има нужда да остава на (б)мира понякогаinaccessibility написа:Та въпросът е същият... Човек има нужда от спокойствие и малко уединение, понякога дори от самота или?
@Ридик: колега, да си забелязал че ни е хоби да пускаме мненията в една и съща минута
- ChiLL_PiLL
- Драскач
не обичам да съм самотна..но понякога ми помага да осъзная някои неща за себе си и за околните..затова,колкото и паракдосално да звучи - обичам,когато понякога съм тъжна от своята самота,защото чрез това страдание разбирам толкова много,отоговарям си на толкова много въпроси...
и ест.,както всеки останал - обичам да съм сама,за да използвам това мое усамотение за почивка и за равносметка,каквато и да е тя
но най-гаден е варианта да си сам сред тълпа от хора (т.е. самотен сред твоите близки хора)
и ест.,както всеки останал - обичам да съм сама,за да използвам това мое усамотение за почивка и за равносметка,каквато и да е тя
но най-гаден е варианта да си сам сред тълпа от хора (т.е. самотен сред твоите близки хора)
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
обичам да съм сама, само когато ми е тежко, защото не мог ада израза с думи болката си и така хората около мене само с епулят какво ми е и се сдухват.оставам си сама, пиша , минав ами и след това нямам нужда да съм сама 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Засега се случва рядко да искам да съм сама (но се случва - най-често, когато ми е криво за нещо; когато съм щастлива, трябва да го споделя с приятели). Но от другата седмица ще живея със сестра ми, а и ще работя заедно с нея. Така че доста време ще прекарваме заедно и тогава ще имам по-голяма нужда от лично пространство и от малко време сама.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Самотата или обичате ли да сте сами?
много си зависи от хората...има и обичащи само самота,както и обратното......лично аз опичам да съм сред хора,но не и постоянноinaccessibility написа:Та въпросът е същият... Човек има нужда от спокойствие и малко уединение, понякога дори от самота или?
Последно промяна от dormouse на 27 Сеп 2006, 22:11, променено общо 1 път.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
обожавам самотата!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg