въпрос-посъветвайте ме за спорт,моля ви!!!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Gabriella
В началото бе словото

Мнение от Gabriella »

И аз да питам :) Някой да знае нещо за аеробиката?
Наско
В началото бе словото

Мнение от Наско »

El_Salvador написа:Абе има ли спорт, дето като цяло се отбива номера, не се губи много време и не е далече от ректората??? :roll:
Футбол...толкова няма нужда да ходиш, че накрая забравяш да си вземеш заверка :lol: Иначе май катеренето е най-близо до Ректората
:lol:
Туризмът на мен ми хареса. Крачиш към 40 мин из планината(Симеоново и Драгалевци), иначе пътят с автобус в едната посока също е към 40мин, няма да казвам откъде трябваше да ги хващам :lol: Но тази година май ще съм на фитнес :roll:
++++
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Футболчето е супер. Първия семестър ходех с кеф на тренировки, втория обаче почнах работа и не отидох нито 1 път. Накрая аз нямах проблем със заверка, дори един колега, който нито един път не беше ходил през годината пак получи 6-ца. :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Capriciosa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Capriciosa »

Gabriella написа:И аз да питам :) Някой да знае нещо за аеробиката?
Ами хубава е аеробиката, инструкторките също са готини.Не е нещо сложно,даже не е изморително (в сравнение с пилатеса,например,макар че аз го предпочитам).Искат 10 присъствия за семестъра и накрая изпитът е върху няколко упражнения,които са правени цялата година...Добър избор за момичетата според мен.
Аватар
fruit_of_love
От дъжд на вятър

Мнение от fruit_of_love »

Аз мисля да запиша съвремнни танци... Нямам си идея какво точно ще представлява, но звучи хубаво... Някой да го е тренирал това?
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

THE_PARASITE написа:И аз мисля да се включа към питанията.Чух че Туризмът е голяма загуба на време,вярно ли е?
Загуба на време е определено!
За един час скитане по Витоша пътуваш толкова с градския транспорт до там. Баси....отвратително беше!!! никога повече... :evil: :evil:
lumbushka
В началото бе словото

Мнение от lumbushka »

а да ви питам каде се провежда катеренето и какав е изпита след тва
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

lumbushka написа:а да ви питам каде се провежда катеренето и какав е изпита след тва
в Ректората, мисля че северно крило се води тва (откъм спирката на 280), най-горе в купола. изпит няма по принцип, само ни плашат.. абе максимум да те накарат да качиш няква стена за начинаещи, нищо по-различно от обикновената тренировка :roll: ама аз не знам някого да са изпитвали - отиваш, и ако си имаш присъствия - пишат ти заверката/оценката в книжката и готово ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Morning_Star`
В началото бе словото

Мнение от Morning_Star` »

И аз също се чудя много какъв спорт да запиша....колебая се м/у плуване,ски и катерене.......аа и баскетбол....какво бихте ми препоръчали да избера :shock:
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

,

Мнение от Dani »

аз се чудя между аеробика и каланетика-съвет?
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Аз съм решил катерене. Ако реша че ще имам време бих записал и баскет.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
The sinner in me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от The sinner in me »

аз пък за аеробиката исках да ви запитам дали се провеждат занятията на Академик или в БФ... защото на списъците къде да се запишеш, пише Академик, Био. фак.??? :roll:
*Moved by a higher love*
Изображение
since 21.June.2006
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Capriciosa написа:
Gabriella написа:И аз да питам :) Някой да знае нещо за аеробиката?
Ами хубава е аеробиката, инструкторките също са готини.Не е нещо сложно,даже не е изморително (в сравнение с пилатеса,например,макар че аз го предпочитам).Искат 10 присъствия за семестъра и накрая изпитът е върху няколко упражнения,които са правени цялата година...Добър избор за момичетата според мен.
а пилатеса как е?защото сериозно се замислям на него да се запиша,но досега не съм ходила на такова нещо и ако може някой,който знае за какво става дума да ми обясни :roll:
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

какво ще кажете за баскетбола (момичета най-добре) сериозно ли се тренира? Имам травма и трябва по- леко..въпреки това съм мн запалена. Иначе.. фитнес май ще пиша. Ако някой има инфо за баскета, моля по скоро да пише!!
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Съмнявам се че се тренира толкова сериозно с изключение на баскетболния отбор. Единият тренер по баскет ми беше казал да не се притеснявам за никакви нормативи. Пък знам ли.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”