Мисля, че това беше много добра идея (без да звучи нескромно
Както и да е - сега съм модератор в този раздел и ще се постарая да запазя тази чиста и прегледна (всякакви мнения не по темата ще бъдат трити, независимо колко оригинални сте били), като същевременно ще се толерират предложения от всички музикални жанрове (...е, почти всички
И така, условията накратко:
Всеки желаещ дава линк към песен/песни на любима група, която е слабо известна на широката публика. ЪНДЪРГРАУНД, бабо!
Следващите юзъри изказват мнение за песента (при добро желание, но все пак точно това е смисълът на темата, тъй че нищо не ви пречи да чуете предложеното от другите и да дадете някаква оценка), след което на свой ред дават линк към песен на своя любима непопулярна група. Лесно и приятно.
Групата, която искам да представя се казва Farside, a песничката -
"Square One". Стилът е мелодичен punk rock/emo-core (нищо общо с дрисните, които изникват в съзнанието на по-запознатите при споменаването на тези стилове) от началото на 90-те.
Песента не блести с нещо особено оригинално на първо слушане, но лично за мен е много добре замислена като композиция и с наистина въздействаща мелодия и текст (който можете да прочетете ТУК.
Битрейтът е нисък... ако някой хареса песента ще му я пратя с по-високо качество.
Забавлявайте се и не забравяйте да предлагате нови песни. Мнения без линкове не се приемат