Международни Отношения- всички курсове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Абе, че няма шанс и аз така си мисля, но човек не бива да спира да се надява.almira написа:няма шанс
такива неща просто не се правят
а и юф ня сайт изобщо
И за сайта съм наясно, че все още "такова жовотно нема", ама все пак трябва и ние да се оплачем.Мрън.
П.П. Имам поверителна информация от ЮФ, че обмислят създаването на свой сайт, предвидено за 22-ри век.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
обикновено се прави ден по-късно от официалното, около 10-11ч., сег ане знам, ама колегите нещо такова казваха....Наско написа:^За кво ти е сайт? Да ти каже че в понеделник от 8.00 си на лекции![]()
Иначе последно ми казаха откриване на факултета(почти са го намерили)...та на 3-и октомври от 11ч. Ако можете да потвърдите хубо...ако не можете през оная работа ми е - най-много да ви прецакам
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Ми по мои наблюдения май няма да е фатално. И аз в момента търся работа и май ще се наложи да се направят някой компромиси с лекции и т.н.STi написа:ще се налага да работя,искам да ви попитам фатално ли е да отсъствам веднъж в седмицата?понеже нямам програма още и никак не знам как ще седят нещата,малко се притеснявам от това,че някой път няма да сам в уни.още повече,че имаме само лекции без упражнения... ?
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
не, не е фатално.на 90% от лекциите може да се отсъства без проблем-1во защото няма контрол , 2ро защото сте 150 човека и няма как никой преподавател да ви запомни , че ви я нямало, 3то- това е 1 от специалностите, които най-много позволяват да се работи и учи ,именно , защото е толкова необвързвща.само ако ви сложат СЛУЧАЙНО упражнения- на тях е задължително да се вясвате, защото там е с асистент и ви пишат отсъствия .но в 1ви курс няма упражнения
без угризения- щом имате възможност да работите- много ясно 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- independiente
- Драскач
Тъкмо се канех да напиша същото, но Nassy ме е изпреварила.Nassy написа:За тези, които все още са неинформирани, официалното откриване за Юридически факултет е на 3-ти, вторник, от 11:00ч. в 272 аудитория.
See ya there
Мога само да добавя, че откриването за целия университет е предния ден(02.10) също от 11ч.
- independiente
- Драскач