Международни Отношения- всички курсове

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
almira
В началото бе словото

Мнение от almira »

няма шанс
такива неща просто не се правят
а и юф ня сайт изобщо
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

almira написа:няма шанс
такива неща просто не се правят
а и юф ня сайт изобщо
Абе, че няма шанс и аз така си мисля, но човек не бива да спира да се надява. :cheese:
И за сайта съм наясно, че все още "такова жовотно нема", ама все пак трябва и ние да се оплачем.Мрън. :(

П.П. Имам поверителна информация от ЮФ, че обмислят създаването на свой сайт, предвидено за 22-ри век. :D :P :D
Наско
В началото бе словото

Мнение от Наско »

^За кво ти е сайт? Да ти каже че в понеделник от 8.00 си на лекции :lol:

Иначе последно ми казаха откриване на факултета(почти са го намерили :lol: )...та на 3-и октомври от 11ч. Ако можете да потвърдите хубо...ако не можете през оная работа ми е - най-много да ви прецакам :lol:
++++
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Наско написа:^За кво ти е сайт? Да ти каже че в понеделник от 8.00 си на лекции :lol:

Иначе последно ми казаха откриване на факултета(почти са го намерили :lol: )...та на 3-и октомври от 11ч. Ако можете да потвърдите хубо...ако не можете през оная работа ми е - най-много да ви прецакам :lol:
обикновено се прави ден по-късно от официалното, около 10-11ч., сег ане знам, ама колегите нещо такова казваха....
Изображение

Изображение
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

independiente написа:btw...на историците вече са им качили в сайта информация за 2-ри, а даже и учебния план :roll:
Да се надяваме и нас да ни "зарадват" така до края на седмицата :? :shock: :roll:
Надявай се :lol:
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Към 3-5 Окт ще я имаме :)
Изображение

Изображение
Аватар
STi
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от STi »

ще се налага да работя,искам да ви попитам фатално ли е да отсъствам веднъж в седмицата?понеже нямам програма още и никак не знам как ще седят нещата,малко се притеснявам от това,че някой път няма да сам в уни.още повече,че имаме само лекции без упражнения... ?
Steve G and...
Изображение Изображение <-- Paris Hilton;))
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

STi написа:ще се налага да работя,искам да ви попитам фатално ли е да отсъствам веднъж в седмицата?понеже нямам програма още и никак не знам как ще седят нещата,малко се притеснявам от това,че някой път няма да сам в уни.още повече,че имаме само лекции без упражнения... ?
Ми по мои наблюдения май няма да е фатално. И аз в момента търся работа и май ще се наложи да се направят някой компромиси с лекции и т.н.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

не, не е фатално.на 90% от лекциите може да се отсъства без проблем-1во защото няма контрол , 2ро защото сте 150 човека и няма как никой преподавател да ви запомни , че ви я нямало, 3то- това е 1 от специалностите, които най-много позволяват да се работи и учи ,именно , защото е толкова необвързвща.само ако ви сложат СЛУЧАЙНО упражнения- на тях е задължително да се вясвате, защото там е с асистент и ви пишат отсъствия .но в 1ви курс няма упражнения :) без угризения- щом имате възможност да работите- много ясно :wink:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
elyto
В началото бе словото

Мнение от elyto »

имам една приятелка в геолого-географския и там значи първо ги събират в аулата в 11, после във факултета в 13, а накрая има даже някво откриване специялно за първокурсници от 15 часа. това ти убива целия ден. при нас дали ще има подобно нещо??? :lol:
na vseki udar moje da se otvarne, osven na slan4eviq :-)
almira
В началото бе словото

Мнение от almira »

не
Аватар
Nassy
В началото бе словото

Мнение от Nassy »

За тези, които все още са неинформирани, официалното откриване за Юридически факултет е на 3-ти, вторник, от 11:00ч. в 272 аудитория.
See ya there :)
Аватар
independiente
Драскач

Nassy написа:За тези, които все още са неинформирани, официалното откриване за Юридически факултет е на 3-ти, вторник, от 11:00ч. в 272 аудитория.
See ya there :)
Тъкмо се канех да напиша същото, но Nassy ме е изпреварила. :)
Мога само да добавя, че откриването за целия университет е предния ден(02.10) също от 11ч. :D
Аватар
elyto
В началото бе словото

Мнение от elyto »

ми мога да кажа само едно голямо благодаря за изчерпателната информация :lol: :lol: :lol:
na vseki udar moje da se otvarne, osven na slan4eviq :-)
Аватар
independiente
Драскач

elyto написа:ми мога да кажа само едно голямо благодаря за изчерпателната информация :lol: :lol: :lol:
Моля, моля. :D Заповядай пак! :wink:
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”