Приятелски секс

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

Еми....аз си падах супер много по най добрия ми приятел...както и той по мен...Ама нали да не развалим приятелството и компанията която бяхме...само сме се натискали веднъж два пъти...Ама като опря ножа до кокала, като алкохола беше малко повече от предвидения...се стигна до нещо друго. После всичко както преди...После пак..И пак...и така на месеца се виждаме сексуално само двамата....Да си поприказваме, да се разнообразим (и двамата си имаме гаджета)...Пък и след секс и преди секс се чувсваме прекалено близки и си откриваме всичко дет ни мъчи :) Жалко че наскоро ми призна че е влюбен в мен...и малко се попрецака историята....
I have A pussy, So I make The RuLLeZ...
If you wanna be rich, I've got to be a BITCH!
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

Mrunkalka написа: Жалко че наскоро ми призна че е влюбен в мен...и малко се попрецака историята....
еми от играчка-плачка нали знаеш :wink: не го казвам като упрек,а просто като потвърждение,че почти всички ситуации,идентични на твоята ,се развиват по тоя начин :roll: пък и може да сте един за друг :P
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

Честно казано хич не сме един за друг, но обичаме като сме един с друг :) Нали знаеш....а пък и знам, че няма да ме предаде ей така...направил е така че да му вярвам...нали за това ми е приятел...А понякога когато си ядосан...нямаш само нужда от това някой да те прегърне...а едва ли всеки е готов да зареже всичко заради теб...освен най добрия ти приятел, например
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

я ми обяснете кое е това дето най-добрият приятел го може,
а гаджето - не. въобще ако се залюбиш с бест френда какво се променя към по-лошо???
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

Еми какво не може гаджето....Примерно ако съм се скарала пък баш с него...нема той да ми тичне на бел кон.... Точно никой път ще стане!
Пък и едва ли с гаджето си говоря за менструалния цикъл и за това акак еди кой си ме е погледнал и какво ми е казал и аз как съм се почувствала, и разни еи такива нешица дето с гаджето е пък не мога да си ги кажа свободно....
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

е точно за тия две неща май и приятел не е съвсем подходящ...
не е ли по-добре да си ги обсъждаш с приятелка?
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

Честно казано с мъжете по добре се разбирам :) Пък и с приятелки си говоря, ама едно момиче никога не би реагирало по такъв начин както едно момче...а момчетата са далеч по естествени, въпреки че моите приятелки са адски ненормални....Като му казвам че съм в цикъл, едва ли най добрата ми приятелка ще седи да ми ръси глупости само и само да ме разсее от болките в кръстта....Пък и той не се сърди като съм в цикъл и не може да правим секс...докато унуй говедо прави война и проклина всички жени :)
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

има и друго - при мен примерно последния път се получи така,че успоредно с интимна връзка се разви и приятелска такава,тоест две в едно-гадже и приятел! :D е айде убедете ме сега,че не е възможно :wink: явно е! :D и съм си обсъждала всичките му там женски истории без да се притеснявам и съм получавала разбиране относно времето ,когато не мога или не искам да правя секс и т.н.
ама е малко объркващо на време,щото чувствата се преплитат и понякога се чудиш кое надделява - че сте гаджета или че сте приятели..
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

^ ето за това говоря! Пил, не мислиш ли че това е най-добрата връзка, любовно-приятелска? според мен ти е нужен и бест френд, когато просто ти липсва нещо у гаджето, а не винаги е така, нали?
ама и аз какво ли философствам, за мен тоя въпрос не стои, нямам най-добра приятелка...
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

Абе трябва да има от всичко по много :)
Дето се казва - елате ми повече :)
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

за това жените искате И бест френдове - да си връткате повече мъже, а
:D
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

е пък мъжете се едно не искат да връткат повече жени :)
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

да,съгласна съм с теб Гаврош.ето примерно ти си имаш приятелка,тоест гадже и се сближавате дотолкова,че освен интимни,имате и много близки приятелски отношения :wink: този тип връзка,както я нарече ти - любовно-приятелска - те прави дотолкова сигурен и спокоен,че се чувстваш добре да си с тоя човек и да бъдеш себе си :)
отделно ти си имаш приятели,с които си се забавляваш,но мноо повече доверие имаш на гаджето ,когато става въпрос за семейни и лични проблеми,именно защото знаеш,че тя ще те разбере като приятелка и ще те подкрепи като такава.
изводът е,че в една връзка най-добрия вариант е интимните и приятелските отношения да са еднакви,защото в противен случай все нещо липсва! :wink: друг е въпроса вече как това действа при всеки един човек..
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

вярно е, че е различно при различните хора
@Мрънкалке ние мъжете (или поне тези с топки :D ) като искаме да връткаме някоя, не я наричаме приятелка :wink:
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

Всеки прави каквото желае :)
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”