10 неща, които мразя у теб

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Berserker написа:Раздела трябва да го прекръстим на "Любов, романтика и бира"... :lol:
Абе то май само бира остана,като гледам постовете ни любов,ни романтика навяват :roll:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Съгласна!
Наздраве и от мене :lol:
Toto-I will remember
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Нааааааалей ми виноооооо, да запотимееееее чаааааашитееееееее.....(представете си дрезгав пиян глас)
ИзображениеИзображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Представих си го :)

Девойки, я кажете как бихте се почувствали ако някой близък вам мъж се облегне пиян на вас и с влажен поглед признае "ти си любимата ми мърша!" :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ще ми стане смешно :lol: :twisted: :lol:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
anna_karenina
В началото бе словото

Мнение от anna_karenina »

Абе хорааа ако мразите толкова много неща, защо сте с половинките си...? Или просто не казвайте 'мразя', а 'не харесвам'...защото така звучи кофти..Аз личнои не мога да кажа 'мразя' и мойто момче в едно изречение, може би съм още в началния период на тотална влюбеност (дано не отмине), но нищо не мразя у него, мога да изреждам само какво обичам (с часове наред :) )
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

Ами какво мразя в Кико :)
Мразя това, че ми чете смс-ите в телефона, докарва ме до лудост:)
Мразя, че си пука пръстите, ръцете и врата....побърква ме.
Мразя, че го е страх да кара колата и трябва непрекъснато да гледам и да му казвам какво да прави.
Мразя, когато казва, че не е гладен, а като седна да ям ми изяжда всичко.
Мразя това, че не дава на никой да се приближи до мен.
Мразя че като съм му се разсърдила чака да му се обадя аз.
Мразя че пие ракия и гледа мачове с приятелите си и МЕ КАРА ДА СЕДЯ С НЕГО!
Мразя това, че непрекъснато показва колко съм зависима от него.
Мразя това, че яде лук.
И мразя това....че прекалено много ме обича,чак ме кара да се сразня от толкова много обич и внимание и не мога да дишам...
I have A pussy, So I make The RuLLeZ...
If you wanna be rich, I've got to be a BITCH!
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

хах айде и аз да кажа нещо за бившия вече муж :lol:
мразех,когато ме прекъсваше,докато му обяснявам нещо важно за мен и обръща темата в съвсем друга посока,все едно не съм му говорила преди :shock:
мразех,че пие прекалено мноо бира :roll: че и аз пия-пия,ама той я е поставил на пиедестал ..... му :lol:
мразех,когато търпеше да работи без почивка на предишната си работа..
мразех,когато ме ревнуваше без поводи (в смисъл ,когато ме питаше такива едни тъпи въпросчета)..
мразех,като си уредим среща да ми дойде напушен :evil:
бреййй :lol: :lol: сигурно и други неща ще се сетя,ама няма вече значение :?
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

О, твоето също е гадно :) И аз мразя, когато пие бира....аз имам чувството, че и да умира от жажда и му предложат вода, ще откаже и с цялата си наглост ще поиска бира. За напушването...Ама ми е от ясно по ясно....Издивявам, даже се посря малко, защото предпочита да не е свидетел на моите изблици....А иначе и аз мразех защото работеше по 15 часа понякога....но така издействах нещата, че я напусна :) Иначе...еи богу, не знам как съм го изтърпяла
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

Mrunkalka написа:О, твоето също е гадно :) И аз мразя, когато пие бира....аз имам чувството, че и да умира от жажда и му предложат вода, ще откаже и с цялата си наглост ще поиска бира. За напушването...Ама ми е от ясно по ясно....Издивявам, даже се посря малко, защото предпочита да не е свидетел на моите изблици....А иначе и аз мразех защото работеше по 15 часа понякога....но така издействах нещата, че я напусна :) Иначе...еи богу, не знам как съм го изтърпяла
хахха тва с бирата е дяволски вярно :lol: за работата - почнах да му се карам,защо позволява да го експлоатират по тоя начин и един ден наистина му кипна и сам си напусна,а аз съптветно се изкефих :D
последния път,когато не бяхме се виждали отдавна и мислех да говорим сериозни неща с него,той ми се появи напушен и понеже съм му свикнала не му казах нищо,ама естествено той тряяше да се похвали и ме раздразни :violent1:
ама като се замисля,то без тия малки навици у единия,които дразнят другия и обратното,не може :wink:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

Да ти кажа, знам всички тези неща, които ме дразнят...но има едни мънички и сладички неща, които ако не ги правеше...ама просто въобще изобщо нямаше да съм с него.....Харесвам това че не може да казва Р...и като ми каже страст и полудявам от кеф...Харесва ми това, вечер като заспя ми събъва чорапките и ме завива....Харесва ми това, че ми подарява разни неща, който знае че ще свързвам само с него. Харесва ми това, че като ме погледне има същите очи като Шрек, когато поглежда принцеса Фиона и се влюбва в нея. Харесва ми понякога че е адски непохватен...И това че знам че ще направи всичко за мен. Харесва ми когато му се сърдя, че само ми носи шоколадчета и сладоледчета, прави ми кафе и шейкове, за да разбера че се извинява...Харесва ми дори това как като не искам да ходя някъде ме мята през рамо и докато ме мъкне където и да е ме гъделичка по крачетата. Харесва ми дори това че е два пъти по голям от мен (на ръст, годините разлика са 10), а винаги когато се чувствам малка се държи с мен все едно е на 9. Харесва ми дори това, че е толкова мил, чак противен отстрани да го гледаш...Но пък едва ли много хора биха се похвалили с това, че някой ги боготвори...
Май трябва да се направи тема за това какво харесваме в гаджето, а :)
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

еехх по-хубаво звучи някак си какво харесваш в гаджето,отколкото какво не харесваш в него :D и аз междудругото си мислех,докато пишех какво не обичам в него най-мноо,че определено нещата,които обичам са повече от тия,които не харесвам :D така че може и да направим такава тема,ама сигурно само ще я флудят :lol: :lol:
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

ей пиша ти на Ай Си Кю, ама въобще не е*аваш да ми отговориш :)
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

:oops: вече съм там :D
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

Аз ти пиша, ама ти не ми пишеш, я пробвай ти :)
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”