На дъното
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Наричам я така, защото се опитвам да си го втълпя в главата и да я забравя, но знам, че не е така.Vintersorg написа:Че кой е говорил за теб ?!!?kokteil_molotow написа:
п.с. винтесорг , името ми не е миглена , нито ангелова.![]()
![]()
![]()
Бтв...едва ли я обича..."долна мацка" не е обръщение към човек, който значи нещо за теб...![]()
Да живее отбора на Форум СУ
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
явно нещо е куцало в нея.
именно.не исках да ти го казвам, но явно нещата са били свършили още доста отдавна . за да потърси друго мом4е , моми4е със 7 месе4на сериозна по втойте думи връзка, значи НЕЩО МНОГО Е ЛИПСВАЛО.просто обяснение от женска гледна точка.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ето съветче и от мен - следващият път не бързай да я плашиш с роднините. На първата година я запознай с вашите, на втората - с приятелите
...роднините ги остави за накрая.
И се радвай, че ти е загубила само 7 месеца.
На някои им се случват такива неща след 7 години... кофти, а
Що не си забиеш някоя путка от форума?
И се радвай, че ти е загубила само 7 месеца.
Що не си забиеш някоя путка от форума?
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
Един познат ми беше казал една много мъдра приказка - И това ще мине! Важи и за хубави , и за лоши моменти!
Мога да ти кажа,че след зверско напиване пак ще я помниш!
Ще ти мине,но по-добре ужасен край,отколкото ужас без край! А ако ти беше изневерявала без да знаеш е по-тъпо,а?
И вината не е в другия , а в нея!
Кажи си на себе си , че не те е заслужавала!
Мога да ти кажа,че след зверско напиване пак ще я помниш!
Ще ти мине,но по-добре ужасен край,отколкото ужас без край! А ако ти беше изневерявала без да знаеш е по-тъпо,а?
И вината не е в другия , а в нея!
Мерси на всички, които ме подкрепиха. Днес съм вече малко по-добре. Сигурно ще отнеме месеци да я забравя, но това е живота. Винаги съм казвал, че такова понятие любов няма. Има моменто увлечение, което може да продължи най-много месец, после остава само уважение и приятелство. Всичко останало е просто болестно състояние, да ти е гадно, заради някаква пристрастеност. Лошо е устроен живота. Щеше да е хубаво да могат двама човека да се обичат цял живот така, както са се обичали първия месец.
Да живее отбора на Форум СУ
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
естествено 4е могат, Добрефф, 4акаме да го го кажеш тука след известно време 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
със сигурност има и случаи в които двама души се обичат така както през първият месец. Просто бройката на тези щасливци е малка, но се случва. Ако ставаше от рас, нямаше живота да е така интересен, колкото и цинично да ти звучи това в момента предполагам. Трудно ще ти е, но ще се справиш, не си само ти, много хора прижевяват такива моменти!
Важното е да си вземем поуките, да продължим напред по-силни от преди и най-важното да не се отказваме от розовата мечта, наречена любов! 

- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
еййй, ама си лош беVintersorg написа:И-и-и-и-и, чуду!
Мигленчееееее, къде ти е "Искрено и лично" и що не влизаш по форуми, Мигленчееее?
Нещо успокоително: Радвай се че те е изненадала по тоя начин а не се е оказала...мъж,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
както Пеньо изненада всички в Биг Брадър
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
верно си е:) а сега знаеш ли колко романтични съфорумнички ще хукнат да те ожалват? вади лист и химикал да записваш имена и адреси:)DobreFF написа:Абе човек да не си излее мъката във форума, егаси. А онова за напиването и разтухата сред приятели е сигурно. Но може и да не се стигне до там, заради една долна мацка. Какво съм я зажалил толкова. Съвсем скоро, тя сама ще иска да се върне. Само че тогава ще е късно.
колкото до цялата ситуация - съчувствам, кофти е да ти забият нож в гърба. но по-добре да приемаш нещата с хумор, вместо да се самоизмъчваш, nicht wahr?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти