За теб не е, но за Щефан Мюлер, Жан Мишел и Хуан Санчес си е анонимник отвсякъде.THE_PARASITE написа:Симеон не е анонимник !
п.п. Всеки знае за Наполеон, Фелипе II и Бисмарк, нали?
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
Това може да го каже само някой пълен олигофрен! Симеон има много по-голям авторитет и известност навсякъде в Европа, отколкото си мислим тук в България! Това че тук го омаскариха разни такива като тебе, си е лично наш български проблем!don_angelitto написа:Аре верно!Циндил-Пиндил написа:Аре не се излагайте всички с тоя нелеп патриотизъм.![]()
Нормално ли е да се гордеем да кажем с някой си цар Симеон, който е пълен анонимник в Европа?

За всичко това ние сме си виновни,защото нямаме самочувствие,че сме българи.Всеки знае чуждите герои и крале.Обаче ако имахме малко самочувствие да не се срамуваме какви сме щяха да ни знаят гарантирам ти !!!Между другото аз говоря за княз Симеон Велики !don_angelitto написа:За теб не е, но за Щефан Мюлер, Жан Мишел и Хуан Санчес си е анонимник отвсякъде.THE_PARASITE написа:Симеон не е анонимник !
разбрахме теTHE_PARASITE написа:За всичко това ние сме си виновни,защото нямаме самочувствие,че сме българи.Всеки знае чуждите герои и крале.Обаче ако имахме малко самочувствие да не се срамуваме какви сме щяха да ни знаят гарантирам ти !!!Между другото аз говоря за княз Симеон Велики !don_angelitto написа:За теб не е, но за Щефан Мюлер, Жан Мишел и Хуан Санчес си е анонимник отвсякъде.THE_PARASITE написа:Симеон не е анонимник !
именно това имам предвид и аз! митологията и историята им са рекламирани много яко и ето ти резултат за пример: Байрон е умрял, борейки се за гръцката свободаRichard B. Riddick написа:Няма значение дали е изфабрикувана или не,но гръцката история/митология е най-известната (може би) в световен мащаб такава...И определно в това отношение нашите южни съседи имат с какво да се гордеят