Археология
Модератор: sientelo
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Археология
Гледам тук доста първокурсници си пускат теми със заглавие на специалностите в които са влязли, дирейки бъдещите си колеги, та викам да има една и за моята специалност. Да не е много известна май, но все пак нека хората които са в този сектор на науката да пишат тук стига да искат. Поздрави на всички бъдещи колеги от мен!

-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
-
diamond_ring
- В началото бе словото
Здравейте! Аз съм точно това-новорегистрирал се потребител и студент археология
Много се радвам, че поне виртуално ще мога да се запозная с някои от курса
Даже възнамерявах да пусна същата тази тема, но някой ме изпревари
За всики ни това един нов старт и аз много се надявам, че в университета ще срещна и такива бъдещи археолози, които не са попаднали случайно там, а защото желаят това от сърце, като мен
За всики ни това един нов старт и аз много се надявам, че в университета ще срещна и такива бъдещи археолози, които не са попаднали случайно там, а защото желаят това от сърце, като мен
Dudu, човек трябва да рискува понякога! Аз съм отраснала с мечтата да бъда археолог, но точно поради страха от нереализация (повече на моите родители) не тя беше първото ми желание. Сега обаче знам, че ако бях влезнала нещо друго щях да съжалявам ужасно, тъй като не съм последвала мечтата си и своя път. В крайна сметка нищо не е сигурно в бъдещето, каквото и да завършиш. А когато имаш амбицията, волята, надеждата и вярата в себе си и в това, че ще успееш един ден, това ти дава сила да не обръщаш внимание на думите "Ами какво ще я правиш тая археология след като завършиш?" и да не се страхуваш от неуспех. Не знам какво ще стане един ден, но силно вярвам, че ще е хубаво
Ти недей да съжаляваш-и ти си тръгнала по своя път
Просто така е трябвало да стане...
Ти недей да съжаляваш-и ти си тръгнала по своя път
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Първата сесия не е трудна,но именно тогава човек научава какво точно ще учи в специалност АРХЕОЛОГИЯ-и това няма нищо общо с Индиана Джоунс:)по-интересно еJoker написа:ле-ле как ви друса синдромът Индиана Джоунс, ама нищо, ще изтрезнеете. Изглежда отначало без това не може.. Успех и да ги преборите още преди първата сесия!