Аз за мое голямо съжаление няма да мога да дойда на срещата, защото ще ходя в неделя на София. И не съм се срещал със съотборниците (а и с мъжретките ) пък имам голмо желание! Гледайте да се уговорите за нова среща възможно по-скоро ... може в неделя.
Добре,че съм екстремен и не се плаша лесно ! Само дето сеа водя война да си зема паричките един ден по-рано, че мама не иска да си пусни мумченцето в петък, а в събота !
Отивам заради самия спорт и отбора, да ти кажа, за мажоретките, хубаво, но мен ме грее, аз трябва да съм професионалист и да дам цялата си концентрация за отбора Спокойно.
Приходите от билети и спонсори са огромни. Очакват се над 40 хиляди за тренировката в събота. Няколко телевизии са заявили претенции за излъчване на мача с УНСС. Евроспорт също има желание да предава пряко срещата. Хиляди фенове от Англия, Германия, Испания и Италия ще пристигнат в България, за да наблюдават мача. Очаква се и специален чартър с фенове от Тринидат и Тобаго, както и от Малдивските острови. Президентът Първанов е отменил всичките си ангажименти за деня на мача. Скоро ще бъдат пуснати в продажба и билетите за срещата, като се очакват километрични опашки. Водещата букмейкърска къща в света Бет енд уин определи коефициените за мача. Фаворити са играчите на УНСС с коефициент 1.5. Равенството е оценено на 3.5, а победа за форума на СУ се приема при коефициент 3.
DobreFF написа:Приходите от билети и спонсори са огромни. Очакват се над 40 хиляди за тренировката в събота. Няколко телевизии са заявили претенции за излъчване на мача с УНСС. Евроспорт също има желание да предава пряко срещата. Хиляди фенове от Англия, Германия, Испания и Италия ще пристигнат в България, за да наблюдават мача. Очаква се и специален чартър с фенове от Тринидат и Тобаго, както и от Малдивските острови. Президентът Първанов е отменил всичките си ангажименти за деня на мача. Скоро ще бъдат пуснати в продажба и билетите за срещата, като се очакват километрични опашки. Водещата букмейкърска къща в света Бет енд уин определи коефициените за мача. Фаворити са играчите на УНСС с коефициент 1.5. Равенството е оценено на 3.5, а победа за форума на СУ се приема при коефициент 3.
Вземи да направиш няколко interview-та с звездите от нашия отбор, мани ги тия Челсита....
Ей дано само на мача няма мениджъри от Реал Мадвид, Манчестър или някои друг гранд, че само ще ни тормозят с договори след мача ще ни занимават с някви си милиони на година и не знма си какво . Ние играем за удоволствие и за честта на СУ!
Емилияне, прав си! Ние няма да премем милионите на Абрамович. Ние играем единствено, за да защитим славата на нашия скъп университет, както и за нашите мили мажоретки и фенки.
Ние трябва да насърчаваме обществото към физическа култура и всенародно благо, да създадем у днешната младеж едни високи социалистически идеали, които да радват бъдещите поколения с мир и любов.