Публична администрация
Модератор: Boromir
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
По фак. номера ви разделят, ама то групите нямат голямо значение- общо взето всеки си ходи с която група му е възможно.Elly` написа:Аз искам да попитам ще ни разделят ли на групи, как става тая работа, как се разбира коя група си и т.н. Ако някой има идея много ще се радвам да ме просветли по този въпрос

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Здравейте и от мен, бъдещи колеги и колежки публични администратори/ки!
[моля ви, не почвайте пак с тия работи за латинския и пр. . "колежки" си ми харесва
]
Казвам се Евгени, от Стара Загора съм и вече се нанесох в блок 51. . Ще отговоря на всеки писал, независимо дали на ЛС или в ICQ. Ако ли няма желаещи да пишат - ще се запознаваме на място!
[моля ви, не почвайте пак с тия работи за латинския и пр. . "колежки" си ми харесва
Казвам се Евгени, от Стара Загора съм и вече се нанесох в блок 51. . Ще отговоря на всеки писал, независимо дали на ЛС или в ICQ. Ако ли няма желаещи да пишат - ще се запознаваме на място!
Последно промяна от xenter на 29 Сеп 2006, 20:52, променено общо 2 пъти.
http://www.pubadmin-su.net/bg/
Не зная дали всички вече не сте го посетили, но за тези , които не са -> заповядайте !
Не зная дали всички вече не сте го посетили, но за тези , които не са -> заповядайте !
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка: