На дъното

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Мисля,че беше шега.Но това може да каже само някой от двамата !
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Vintersorg написа:
kokteil_molotow написа:
п.с. винтесорг , името ми не е миглена , нито ангелова.
Че кой е говорил за теб ?!!? :shock: :shock: :shock:

Бтв...едва ли я обича..."долна мацка" не е обръщение към човек, който значи нещо за теб... :roll: :roll:
Наричам я така, защото се опитвам да си го втълпя в главата и да я забравя, но знам, че не е така.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Малко парадоксално звучи, но по-добре за теб, че те е преебала по такъв гаден начин. Сега поне не трябва да съжаляваш особено за изгубената връзка, щото явно нещо е куцало в нея. Гледай напред, напий се и хуквай по жени на удвоени обороти!
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

явно нещо е куцало в нея.
:thumbright:
именно.не исках да ти го казвам, но явно нещата са били свършили още доста отдавна . за да потърси друго мом4е , моми4е със 7 месе4на сериозна по втойте думи връзка, значи НЕЩО МНОГО Е ЛИПСВАЛО.просто обяснение от женска гледна точка.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Да, липсва и мозъкът в главата. :cry:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Ето съветче и от мен - следващият път не бързай да я плашиш с роднините. На първата година я запознай с вашите, на втората - с приятелите :lol: ...роднините ги остави за накрая.
И се радвай, че ти е загубила само 7 месеца. :idea: На някои им се случват такива неща след 7 години... кофти, а :roll:

Що не си забиеш някоя путка от форума?
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Един познат ми беше казал една много мъдра приказка - И това ще мине! Важи и за хубави , и за лоши моменти!
Мога да ти кажа,че след зверско напиване пак ще я помниш!
Ще ти мине,но по-добре ужасен край,отколкото ужас без край! А ако ти беше изневерявала без да знаеш е по-тъпо,а?
И вината не е в другия , а в нея!
:sunny: Кажи си на себе си , че не те е заслужавала!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Мерси на всички, които ме подкрепиха. Днес съм вече малко по-добре. Сигурно ще отнеме месеци да я забравя, но това е живота. Винаги съм казвал, че такова понятие любов няма. Има моменто увлечение, което може да продължи най-много месец, после остава само уважение и приятелство. Всичко останало е просто болестно състояние, да ти е гадно, заради някаква пристрастеност. Лошо е устроен живота. Щеше да е хубаво да могат двама човека да се обичат цял живот така, както са се обичали първия месец.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

естествено 4е могат, Добрефф, 4акаме да го го кажеш тука след известно време :wink:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

със сигурност има и случаи в които двама души се обичат така както през първият месец. Просто бройката на тези щасливци е малка, но се случва. Ако ставаше от рас, нямаше живота да е така интересен, колкото и цинично да ти звучи това в момента предполагам. Трудно ще ти е, но ще се справиш, не си само ти, много хора прижевяват такива моменти! :roll: 8) Важното е да си вземем поуките, да продължим напред по-силни от преди и най-важното да не се отказваме от розовата мечта, наречена любов! 8)
Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Vintersorg написа:И-и-и-и-и, чуду!

Мигленчееееее, къде ти е "Искрено и лично" и що не влизаш по форуми, Мигленчееее?

Нещо успокоително: Радвай се че те е изненадала по тоя начин а не се е оказала...мъж, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: както Пеньо изненада всички в Биг Брадър
еййй, ама си лош бе :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

DobreFF написа:Абе човек да не си излее мъката във форума, егаси. А онова за напиването и разтухата сред приятели е сигурно. Но може и да не се стигне до там, заради една долна мацка. Какво съм я зажалил толкова. Съвсем скоро, тя сама ще иска да се върне. Само че тогава ще е късно.
верно си е:) а сега знаеш ли колко романтични съфорумнички ще хукнат да те ожалват? вади лист и химикал да записваш имена и адреси:)

колкото до цялата ситуация - съчувствам, кофти е да ти забият нож в гърба. но по-добре да приемаш нещата с хумор, вместо да се самоизмъчваш, nicht wahr? :roll:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

неприятна работа... макар в любовните разочарования има и много положителни неща, но се осъзнава едва след време :wink:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

Доб, какво би направил, ако тя ти каже че е сбъркала и иска да се върне при теб?
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”