Социология
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Дам явно днес ше пропуснем срещата, но знайте че за 3ти до дупка ще ви гоня да се организираме поне форумци да идем заедно
А за градския транспорт само питай и веднага ти отговарям- спец съм 
Половината от нашите грешки в живота идват от чувства там,
където сме длъжни да мислим и от мисли там, където трябва да чувстваме.
където сме длъжни да мислим и от мисли там, където трябва да чувстваме.
- STi
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Евала печеняги,кефите ме колко сте задружни.И ние миналата година доста се забавлявахме в 1ви курс,вярвам,че много ще си допаднете.Сега се преместих МО(не защото социологията не ми хареса,просто МО беше най-голямото ми желание като кандидатствах),малко ще ми е мъчно за колегите дето ще са 2ри курс сега,но при 1ва възможност може да запиша 2ра специалност социология пак:)
П.Ц. Да обърнете внимание на една ваша колежка,бъдеща - Елица се казва много готина мацка хихи
П.Ц. Да обърнете внимание на една ваша колежка,бъдеща - Елица се казва много готина мацка хихи
Steve G and...
<-- Paris Hilton;))
- STi
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
факултета е 1вото жълто блокче от страната на Плиска (хотела) като тръгнеш към студентски общежития.И респективно ако слезнеш на студентски общежития и вървиш към Плиска е 2рото жълто блокче.Ще учите на 4тия етаж в малки стаички мн е приятно,всичко се чува и вижда,ще можете да си задавате въпроси и т.н. 
Steve G and...
<-- Paris Hilton;))
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
Аз съм съгласна,но пристигам в четвъртък,а после имам работа,петък пък трябва да вадя някакви уверения от ректората...бла бла....Искате ли да го направим събота/неделя/понеделник? Пък може и петък,само че следобяд....
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Много се радвам,че сте навити да ходим заедно на 2.
..определено съм ЗА само трябва да решим дали ще се събираме още за откриването в ректората или направо,когато ще отиваме към факултета.. това че ще се виждаме в понеделник не означава,че не можем и неделя нали
какво ще кажете за 14 часа в неделя и 9 часа в понеделник в случай,че ще ходим заедно в ректората да пием кафе наблизо .. това е просто предложение..приветствам и нови ако има несъгласни