bittersweet написа:abe hora vie mai-mai ste ludi!! Tazi vasha specialnoste palen boklyk, dori ot rakovodstvoto ne q haresvat i ne sa mn sigyrni dali si zaslyjava da q ima!!

Feichka chetoh, che si ot nqkakvo stranno daskalo deto vlizate s privilegii, ne te li e sram da si go priznaesh???
Kato cqlo shte ostanete s prast v ysta zaradi tazi vasha "neveroqtna" specialnost i tova, koeto vi chaka ne e hybavo!! :diabloanifire:
Е, такива като тебе най-ме дразнят! Регистрираш се и още от първия си пост започваш да се заяждаш! И то не на нормален български език! Относно специалността - не искам да говоря от името и на колегите ми, но всички които сме решилида го учим това е по свое собствено желание. Лично аз съм готова да приема и положителните, и отрицателните черти на тази специалност! По-добре да уча това, да знам защо го уча, а не да се забия МО (нищо против) и да се чудя какво правя там!!!
А отнсно това - не ме е ли е срам да си призная, че влизам с "привилегии" - не не е ме срам! Най-малкото, защото не влизам толкова с привилегии, както всички си го мислят! А и аз не афиширам с това, дълго време не казвах как съм влязла, не защото ме е срам, а защото не ми се разправя с такива като тебе! Не ме е срам! Ако искаш сто пъти мога да ти го повторя и на ЛС да ти го пратя още 100! Не съм сигурна, че ако си от това "странно" даскало и трябва да пишеш дипломна работа и да я защитиш пред преподаватели от СУ, ще успееш! Тази дипломна работа си тежи на място, малко или много! Кой каквото иска да ми говори! И още нещо - да беше постоял малко в това "странно" училище (Национална гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ") малко възпитание да получиш!Виждам, че ти липсва....