ОФИЦИАЛНО! СЪБОТА 17 ЧАСА ТРЕНИРОВКА И СРЕЩА

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
elmo
В началото бе словото

Мнение от elmo »

Аз за мое голямо съжаление няма да мога да дойда на срещата, защото ще ходя в неделя на София. И не съм се срещал със съотборниците (а и с мъжретките :P ) пък имам голмо желание! Гледайте да се уговорите за нова среща възможно по-скоро :D ... може в неделя.
Който го може го може!
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Е,ти пък защо реши,че всички мажоретки ще се нахвърлим върху един човек?Всяка си избира по едно футболистче и готово Wink Twisted Evil
Опасни сте, аз веке почнах да се страхувам...
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Cris »

Добре,че съм екстремен и не се плаша лесно 8) ! Само дето сеа водя война да си зема паричките един ден по-рано, че мама не иска да си пусни мумченцето в петък, а в събота :? !
Изображение
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Аре момчета дано се сработите бързо и да им покажете кои са с водещите позиции както в умствената,така и в спортно - техническата сфера !!!
Ckandalen
В началото бе словото

Мнение от Ckandalen »

Ще направя всичко възможно да дойда!
Последно за 5 ли остава?И като гледам повечето отиват заради мажоретките,a не заради спорта и отбора :roll:
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Отивам заради самия спорт и отбора, да ти кажа, за мажоретките, хубаво, но мен ме грее, аз трябва да съм професионалист и да дам цялата си концентрация за отбора 8) Спокойно.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Приходите от билети и спонсори са огромни. Очакват се над 40 хиляди за тренировката в събота. Няколко телевизии са заявили претенции за излъчване на мача с УНСС. Евроспорт също има желание да предава пряко срещата. Хиляди фенове от Англия, Германия, Испания и Италия ще пристигнат в България, за да наблюдават мача. Очаква се и специален чартър с фенове от Тринидат и Тобаго, както и от Малдивските острови. Президентът Първанов е отменил всичките си ангажименти за деня на мача. Скоро ще бъдат пуснати в продажба и билетите за срещата, като се очакват километрични опашки. Водещата букмейкърска къща в света Бет енд уин определи коефициените за мача. Фаворити са играчите на УНСС с коефициент 1.5. Равенството е оценено на 3.5, а победа за форума на СУ се приема при коефициент 3. :lol:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Искаш да ни подценяват другите и да забогатеем ли :lol: :lol: :lol:
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

DobreFF написа:Приходите от билети и спонсори са огромни. Очакват се над 40 хиляди за тренировката в събота. Няколко телевизии са заявили претенции за излъчване на мача с УНСС. Евроспорт също има желание да предава пряко срещата. Хиляди фенове от Англия, Германия, Испания и Италия ще пристигнат в България, за да наблюдават мача. Очаква се и специален чартър с фенове от Тринидат и Тобаго, както и от Малдивските острови. Президентът Първанов е отменил всичките си ангажименти за деня на мача. Скоро ще бъдат пуснати в продажба и билетите за срещата, като се очакват километрични опашки. Водещата букмейкърска къща в света Бет енд уин определи коефициените за мача. Фаворити са играчите на УНСС с коефициент 1.5. Равенството е оценено на 3.5, а победа за форума на СУ се приема при коефициент 3. :lol:
Вземи да направиш няколко interview-та с звездите от нашия отбор, мани ги тия Челсита.... :D
Аватар
elmo
В началото бе словото

Мнение от elmo »

Ей дано само на мача няма мениджъри от Реал Мадвид, Манчестър или някои друг гранд, че само ще ни тормозят с договори след мача ще ни занимават с някви си милиони на година и не знма си какво :twisted: . Ние играем за удоволствие и за честта на СУ!
Който го може го може!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Емилияне, прав си! Ние няма да премем милионите на Абрамович. Ние играем единствено, за да защитим славата на нашия скъп университет, както и за нашите мили мажоретки и фенки. :wink:
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

без лого на фланелките....ще ни крепи всенародната любов !
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Да живее комунистическия ред и народната милиция!
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Задачите на отбора са да работи за възпитанието на ЯРКИ
КОМУНИСТИЧЕСКИ ДОБРОДЕТЕЛИ у членовете, спортистите........ :lol: :lol: :lol:
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Ние трябва да насърчаваме обществото към физическа култура и всенародно благо, да създадем у днешната младеж едни високи социалистически идеали, които да радват бъдещите поколения с мир и любов.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”