На дъното
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
На дъното
Днес е най-тежкият ден в моя живот. След 7-месечна връзка приятелката ми ме изненада с това, че се появил някакъв друг и е решила да избере него, и то само така за 1 ден го решила. При това ми го казва момиче, от което никога несъм очаквал такова нещо. Нещата бяха станали сериозни, познаваше се с цялата ми рода вече. И изведнъж, най-неочаквано ми го казва това. Дано по-бързо преодолея това. И преди съм го усещал, но за връзки от по 1 месец, а сега 7 месеца имаме толкова спомени, че само като се сетя нещо и веднага се натъжавам, какъвто съм чувствителен. Кажете ми нещо успокоително, моля ви, че ще умра от душевна болка. 
Да живее отбора на Форум СУ
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
snoopy_doo is back
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: На дъното
ти не беше ли оня с любовните излеяния по ЕлектраDobreFF написа:Днес е най-тежкият ден в моя живот. След 7-месечна връзка приятелката ми ме изненада с това, че се появил някакъв друг и е решила да избере него, и то само така за 1 ден го решила. При това ми го казва момиче, от което никога несъм очаквал такова нещо. Нещата бяха станали сериозни, познаваше се с цялата ми рода вече. И изведнъж, най-неочаквано ми го казва това. Дано по-бързо преодолея това. И преди съм го усещал, но за връзки от по 1 месец, а сега 7 месеца имаме толкова спомени, че само като се сетя нещо и веднага се натъжавам, какъвто съм чувствителен. Кажете ми нещо успокоително, моля ви, че ще умра от душевна болка.
Dead people aren't easy to kill 

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
snoopy_doo is back
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
животът продължава, братле
явно не сте били един за друг. напий се , потърси бързо утеха в друго моми4е.
ако обичаш това моми4е- приеми 4е това , което става ще е за нейно добро и ще е щастлива...ако обичаш нещо истински, пусни го , нали знаеш- то ако те обича-ще се върне...ясно е , 4е разбиране и подкрепа тука вингаи ще намериш...
п.с. винтесорг , името ми не е миглена , нито ангелова.
ако обичаш това моми4е- приеми 4е това , което става ще е за нейно добро и ще е щастлива...ако обичаш нещо истински, пусни го , нали знаеш- то ако те обича-ще се върне...ясно е , 4е разбиране и подкрепа тука вингаи ще намериш...
п.с. винтесорг , името ми не е миглена , нито ангелова.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
snoopy_doo is back
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ChiLL_PiLL
- Драскач
еее ама че сте и вие едни
всеки може да страда ,дори и тука...
DobreFF, ако искаш малко утешителни думи - и аз бях така преди няколко седмици..не беше същия случай,но общото е,че също ми беше трудно да не си мисля за всички ония спомени с човека,с който бях близка толкова месеци..твоето положение е по-кофти,щото един вид са те прецакали по най-гадния начин,но все още нищо не се знае..в смисъл,че времето ще си покаже
има голяма вероятност мацката да се осъзнае..ако това не стане - поне си повтаряй "всяко зло за добро"! но единствено ти можеш да си помогнеш като го преодолееш сам - човек сам изтърпява болката си,иначе няма да си направи никакви изводи от цялото това страдание...незнам как да ти помогна,освен да ти препоръчам да си излееш мъката като правиш нещата,които ти доставят удоволствие,а не като се самосъжаляваш... (говоря примерно,щото незнам дали си такъв)
тааа и идеята за напиване с приятели си е бърз начин да притъпиш болката
DobreFF, ако искаш малко утешителни думи - и аз бях така преди няколко седмици..не беше същия случай,но общото е,че също ми беше трудно да не си мисля за всички ония спомени с човека,с който бях близка толкова месеци..твоето положение е по-кофти,щото един вид са те прецакали по най-гадния начин,но все още нищо не се знае..в смисъл,че времето ще си покаже
тааа и идеята за напиване с приятели си е бърз начин да притъпиш болката
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
-
snoopy_doo is back
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка: