ФЖМК (преименувана от Журналистика)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Bloody_Rose
В началото бе словото

Мнение от Bloody_Rose »

Ами да се отбележа и аз. 1-ви курс журналистика...
и напълно подкрепям идеята за всеобщо факултетско събиране на по чашка на 2-ри. :) Ще се радвам да се запозная с колкото може повече хора, а на по-старшите - благодаря, че са толкова отзивчиви и помагат да се ориентираме. Като имам конкретен въпрос, ще се възползвам

п.с. А, Търговецът на кристал, аз принципно съм от Плевен, но като малка съм живяла в Стара Загора. Нямаш представа какви мили спомени ми събуди като спомена Аязмото :D ще се радвам да се видим
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Да зарозвавството е задължитерна процедура за първокурсниците дано се опознаем бързо :P
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Здражеите и от little old me

Мнение от Търговецът на кристал »

vassito_val написа:А също и кой какво ще ми препоръча по този въпрос - интересува ме особено много ли ще ни гърчат, ако запиша италиански (от който и думичка не знам)
Мерси предварително. Нямам търпение да се запознаем и да поглъщаме феноменални количества алкохол заедно :wink:

Не е гърч, аз съм на италиански, аз навих и народа да сформираме група. Яко е, лесно е, няма проблем, учителката е изключително готина - Краси Динева, една от най-добрите, според мнение на друга от най-добрите ;) Весело е (не само в часовете, но и на изпитите). Записвайте се смело.
Група се сформира, ако има минимум 8 желаещи. Поне по мое време беше така. После чух нещо за 12, но и тован е е сложно - по 4 от всяка специалност - елементарно, Уотсън.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Е, аз и една колежка от журналситиката навихме 25 човека група за норвежки, но така и не стана номера... Тъй че не е гаранция!

А имахме спсиък и говорихме с ФКНФ...Уви, тъжно...ЩЕ пробваме пак!

Норвежкият трябва да бъде изучаван в нашия факултет!!!

Защото така каза... Жоро :D :D :D
Аватар
letq6ta_kalinka
В началото бе словото

Мнение от letq6ta_kalinka »

От мен имате 1 човек за група по италиански :D . Този език винаги ми е харесвал и мноооого се надявам да има повече желаещи.
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

пишете ме и мен за италиански :D :D :D
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Sleeper
В началото бе словото

Мнение от Sleeper »

Норвежкият ми звучи доста добре,ще има ли пак опит за събиране на такава група ?
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Ще опитаме поне! :roll:
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Еми значи вече сме поне трима готови за италианския. Айде дано да се съберем достатъчно! :)
Аватар
Sleeper
В началото бе словото

Мнение от Sleeper »

Ми да опитаме за тоя норвежки,дано се събере група.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Жоро, спестяваш една важна подробност. Доколкото си спомням, норвежкият беше някакъв избираем, нещо като факултатив и не се брои за чужд език. Така че ще трябва да си запишете като пионерчета "нормален" език - английски, немски, френски, испански или италиански и плюс него - евентуално норвежки, който, както казах в една друга тема, не ви носи нищо друго, освен кеф. Ама аз съм навита, да не ме забравите. По НГ започваме да се учим взаимно - аз вас на фински, вие мен - на норвежки, че ще съм пропуснала цял семестър :cry:

Ако не е така за норвежкия, поправи ме, да не взема аз да подведа хората.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

letq6ta_kalinka написа:От мен имате 1 човек за група по италиански :D . Този език винаги ми е харесвал и мноооого се надявам да има повече желаещи.
Хеей! Дайте верно да се съберем. Не знам защо, но аз бях разбрала, че няма италиански и можете да си представите колко съм щастлива сега!!! Колко стаснахме вече?
Ели, браво за темата!!! :D
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

Pimboli написа:Хеей! Дайте верно да се съберем. Не знам защо, но аз бях разбрала, че няма италиански и можете да си представите колко съм щастлива сега!!! Колко стаснахме вече?
Ели, браво за темата!!! :D
с теб сме 4 парчета за италиански вече :P
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
letq6ta_kalinka
В началото бе словото

Мнение от letq6ta_kalinka »

Ееее-дано не останем само 4-ма за италианския. Аз не знам до кога трябва да се реши, но предлагам на всички да се съберем на 2-ри и хем ще се запознаем, хем ще поразпитаме дали има желаещи (ако няма ще агитираме наред :twisted: ).
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Хайде! А който се дърпа, ще го тупаме! :lol:
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”