=> Минало и съвремие на Югоизточна Европа <=

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Joker написа::wink: какво според Данте пишело над вратата на Ада? Последна надежда... Като я оставите, почвате да учите по Българска история... Част Първа, част Втора, част Трета, част Четвърта, Част Пета... и така докато можете да броите... Едно тракийско племе според Псевдоаристотел можело да брои само до четири.... Горките, никога няма да завърат нищо в ИФ!
Много е прав колегата за Катедра История на България - събрани са почти всички злодеи там!
Но не се плашете - ако не сега,винаги има и втори тираж - септември!
Наистина ви пожелавам разочаровенията от ИФ и това,което се преподава и научава, да са сведени до минимум!
Ей,пак ви казвам - учите,ама не забравяйте и купона!
А на колегата - Joker,бравос , че си минал тази сесия - наистина е една от най-трудните! Айде и някой ден да почерпиш!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Тук стигна до класиката в студентския жанр, защото сигурно също си класик. Питали един студент за изпит по Българска история - дали се взима или ти го дават. След няколко опита в цитираните по-горе кабинети, разбрал - взима се, ако ти го дадат!
Ама те не дават! :wink:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:cry: След втория тираж има трети, четвърти и т.н. Аз лично познавам хора, явявали се 7 пъти на Нова българска...
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

koppakabbana написа:
Joker написа::wink: какво според Данте пишело над вратата на Ада? Последна надежда... Като я оставите, почвате да учите по Българска история... Част Първа, част Втора, част Трета, част Четвърта, Част Пета... и така докато можете да броите... Едно тракийско племе според Псевдоаристотел можело да брои само до четири.... Горките, никога няма да завърат нищо в ИФ!
Много е прав колегата за Катедра История на България - събрани са почти всички злодеи там!
Но не се плашете - ако не сега,винаги има и втори тираж - септември!
Наистина ви пожелавам разочаровенията от ИФ и това,което се преподава и научава, да са сведени до минимум!
Ей,пак ви казвам - учите,ама не забравяйте и купона!
А на колегата - Joker,бравос , че си минал тази сесия - наистина е една от най-трудните! Айде и някой ден да почерпиш!
Ще ги разбием! :) Всички във всяко отоношение! :lol: Много сме надъхани за всичко - учене, купони и т.н! :) Но да успокоя Жокер, който предполагам ще репликира :lol: - стъпила съм здраво на земята, лично аз, и съм готова и на всякакви разочарования! :lol:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Еми то и аз да съм някое светило и в Университета 80 процента да са някви селяндури събрани от кол и въже,които ходят със скъсани дънки,джапанки и потници и аз не бих ги пускал да си взимат изпитите.В момента в СУ поне мъжката част са там не за да учат,а да не ходят войници.Нещо ,което е супер глупаво !!!СУ е за да се учи наука,не да си вееш органа на педя под пъпа.Същото е и за момичетата.Повечето от половината са некви мърли и курви.които се чудят с кой и как да се...Е пак казвам - и аз да съм преподавател няма да пускам наред !
FOX
От дъжд на вятър

Мнение от FOX »

THE_PARASITE написа:Еми то и аз да съм някое светило и в Университета 80 процента да са някви селяндури събрани от кол и въже,които ходят със скъсани дънки,джапанки и потници и аз не бих ги пускал да си взимат изпитите.В момента в СУ поне мъжката част са там не за да учат,а да не ходят войници.Нещо ,което е супер глупаво !!!СУ е за да се учи наука,не да си вееш органа на педя под пъпа.Същото е и за момичетата.Повечето от половината са некви мърли и курви.които се чудят с кой и как да се...Е пак казвам - и аз да съм преподавател няма да пускам наред !
Ехеее, много си краен. Не съм съгласен нито за войниците, нито за курвите... напротив.
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

Изображение
bittersweet
В началото бе словото

za novata specialnost

Мнение от bittersweet »

abe hora vie mai-mai ste ludi!! Tazi vasha specialnoste palen boklyk, dori ot rakovodstvoto ne q haresvat i ne sa mn sigyrni dali si zaslyjava da q ima!! :!: Feichka chetoh, che si ot nqkakvo stranno daskalo deto vlizate s privilegii, ne te li e sram da si go priznaesh???
Kato cqlo shte ostanete s prast v ysta zaradi tazi vasha "neveroqtna" specialnost i tova, koeto vi chaka ne e hybavo!! :diabloanifire:
Аватар
feichka
Форумно зомби

Re: za novata specialnost

Мнение от feichka »

bittersweet написа:abe hora vie mai-mai ste ludi!! Tazi vasha specialnoste palen boklyk, dori ot rakovodstvoto ne q haresvat i ne sa mn sigyrni dali si zaslyjava da q ima!! :!: Feichka chetoh, che si ot nqkakvo stranno daskalo deto vlizate s privilegii, ne te li e sram da si go priznaesh???
Kato cqlo shte ostanete s prast v ysta zaradi tazi vasha "neveroqtna" specialnost i tova, koeto vi chaka ne e hybavo!! :diabloanifire:
Е, такива като тебе най-ме дразнят! Регистрираш се и още от първия си пост започваш да се заяждаш! И то не на нормален български език! Относно специалността - не искам да говоря от името и на колегите ми, но всички които сме решилида го учим това е по свое собствено желание. Лично аз съм готова да приема и положителните, и отрицателните черти на тази специалност! По-добре да уча това, да знам защо го уча, а не да се забия МО (нищо против) и да се чудя какво правя там!!!
А отнсно това - не ме е ли е срам да си призная, че влизам с "привилегии" - не не е ме срам! Най-малкото, защото не влизам толкова с привилегии, както всички си го мислят! А и аз не афиширам с това, дълго време не казвах как съм влязла, не защото ме е срам, а защото не ми се разправя с такива като тебе! Не ме е срам! Ако искаш сто пъти мога да ти го повторя и на ЛС да ти го пратя още 100! Не съм сигурна, че ако си от това "странно" даскало и трябва да пишеш дипломна работа и да я защитиш пред преподаватели от СУ, ще успееш! Тази дипломна работа си тежи на място, малко или много! Кой каквото иска да ми говори! И още нещо - да беше постоял малко в това "странно" училище (Национална гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ") малко възпитание да получиш!Виждам, че ти липсва....
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Паразитче,
ако продължаваш да мислиш така и когато завършваш ИФ, значи ще ставаш и за преподавател там. Само че ще ставаш повече за "вълчата бърлога" - И-я на Б-я! Там винаги е било доста страшно и тежко, но пък истинската история се изселдва и пише там! Все пак и България е на Балканите, нали? Другите от няколко книжки пишат друга книжка, а тези змейове ходят по архиви, библиотеки и знаят доста повече по дисциплината си и отколкото в най-яките западни унита. Лошото само е че искат много-много. Ако им влезеш в ритъма, нямаш проблеми, ама трудно им се влиза...
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Joker написа:Паразитче,
ако продължаваш да мислиш така и когато завършваш ИФ, значи ще ставаш и за преподавател там. Само че ще ставаш повече за "вълчата бърлога" - И-я на Б-я! Там винаги е било доста страшно и тежко, но пък истинската история се изселдва и пише там! Все пак и България е на Балканите, нали? Другите от няколко книжки пишат друга книжка, а тези змейове ходят по архиви, библиотеки и знаят доста повече по дисциплината си и отколкото в най-яките западни унита. Лошото само е че искат много-много. Ако им влезеш в ритъма, нямаш проблеми, ама трудно им се влиза...
Има една приказка,че който не иска търси причините в другите,а който иска търси начини,за да постигне целите си.Оставям те да си помислиш над това,Joker !

Искам да взема мнение относно казуса на на feichka(доколкото разбрах тя е колежка и идва от Гимназията за древни езици и култури).Смея да твърдя,че училището за древни езици и култура е единственото в София с хуманитарна насоченост,в което наистина ги скъсват от учене.Познавам няколко човека оттам и имам идея за какво става въпрос.Колкото до самата специалност,не мога да кажа нищо тъй като още не сме почнали.Обаче каквото и да стане аз сам съм избрал да уча това и едва ли имам нужда да ми се разправя колко е лоша специалността.Хората,с които се запознах са готини и стъпката вече е направена.Нямам нищо против да бъда съжаляван от хора като теб bittersweet.Всичко хубаво от мен и дано не те съжаляват както ти нас !
Последно промяна от THE_PARASITE на 27 Сеп 2006, 16:29, променено общо 1 път.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Предлагам да изместим срещата в 11 и половина.Съгласни ли сте ???
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

За мен няма проблем да е тогава срещата.На същото място,нали?
Може да вървя бавно, но никога назад!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Elektra написа:За мен няма проблем да е тогава срещата.На същото място,нали?
Да
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Joker написа::cry: След втория тираж има трети, четвърти и т.н. Аз лично познавам хора, явявали се 7 пъти на Нова българска...
7 пъти :shock: :shock: :shock: - при проф. Гоцев или при Колев?
За 3 - 4 пъти - да ,ама 7???????
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”