Всеки за себе си

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

nrggirl написа:
pora_e_priqtel написа:
nrggirl написа:
Josefinne написа:Относно личния ми живот - в момента нямам приятел, но не съм се и засилила да имам отново. Имам навика да установявам правилото " Други опияти освен мене да нямаш" така че малко момчета отговарят на изискванията ми :twisted:
хареса ми това, и моята философия е подобна, макар и изказана по малко по-различен начин :twisted:. евала, мацка, само така 8)!
Такива като вас нямат никакъв шанс със мен 8)
мъка ми е, ще знаеш :twisted:...
Знам, знам :P
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

тука три дена ме нямаше, и ти вече гледам жена си имаш - какво ще ми е мъка, ба*и, аз съм прелъстена и изоставена (или както някой беше писал по едно време "почната и недовършена" :twisted:), не знам кое е по-точно :twisted:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Не ревнувай бе, пиле, в харема има още място :lol:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

аз съм барбарон :roll:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

pora_e_priqtel написа:Не ревнувай бе, пиле, в харема има още място :lol:
късно е чадо, аз съм разочарована от мъжете генерално :cry:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

Tripio написа:
Josefinne написа:Просто обичам да мисля, че мога да съм достатъчна утеха на човека, с който съм, за да не му се налага да се утешава с други опияти.
ами.. не искам да те разочаровам, ама тва никога не може да стане, поне не задълго. и аз в началото като тръгнах с моята приятелка, и спрях да пуша, почти не пиех, наркотиците (т.е. тревата) още от преди тва я бях зарязал и все още не съм употребявал досега. ама тва беше магия, която трая.. абе някой и друг месец ме държа. ама после.. абе не става! сега си пуша от време на време като съм с приятели, пийвам си, имам махмурлук, а след седмица правим годишнина 8) просто.. ние сме мъже, не ни стига една жена да ни засити за цял живот!

Хм , ми едно време имах едно мъжле, което по принцип не пушеше и бше много против цигарите. Не знам дали щото го хванах младичък или нещо така просто беше податлив на обожание, ходихме година и половина, през което време той не пиеше, защото знаеше отношението ми към това. Така в продължение на година и няколко месеца. После скъсахме. По друга причина! Сега съм малко по-либерална - да пие, но да пие малко, да се напива , но не пред мен и после да не чувал оправдание от рода "ама, ама... Мило, аз....таковъъъ, бях пиян и с нея, така, нали...." щото не ми минават. Останалото е табу :)
П.П. Всъщност ника ми се чете Джозефин или Джоузефин :roll:
Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

странно, само на мен ли не ми пречи гаджето ми да пие?!? даже ме кефи в някаква степен :roll:...

Щастливо безработна!!!
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

nrggirl написа:странно, само на мен ли не ми пречи гаджето ми да пие?!? даже ме кефи в някаква степен :roll:...
Ми не, понякога си мисля, че само аз имам проблем с това да гледам как хората, които обичам пият. За мен това е непоправим порок.
Последно промяна от Josefinne на 26 Сеп 2006, 21:24, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

nrggirl написа:странно, само на мен ли не ми пречи гаджето ми да пие?!? даже ме кефи в някаква степен :roll:...
Респект затуй - което ме навежда на мисълта, че в това отношение няма да те разочаровам :P
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

Да бе наистина какво ви пречи хората да си пият ("По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик")... Повечето ми male другарчета и гаджета са пияници... (не че това е нещо, с което мога да се похваля) :lol:
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ти не си с всичкия си бе, момиче!!! Лелееееее...току-що падна с 5 000 000 точки в моето скромно мнение.

Кефи те да ти лъхат на алкохол? Кефи те да те гледат с мътен поглед? Кефи те разлигавената муцуна на некъф там да се климбуца по масата като махало на стенен часовник? И целуваш човек, чиито уста миришат на джибри ?!?!

:pukeleft: :pukeleft: :pukeleft: :pukeright: :pukeright:

Отвратително... Дори не мога да си го помисля! Имам късмет, че пчеличката не е много по алкохола! Джизъс Крайст! :shock: :shock: :shock:
dudu
В началото бе словото

Мнение от dudu »

Мне, и на мен...може би щото аз пия повече от него :lol: :lol: (защото той пие малко а не защото аз се наливам като прасе)
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Vintersorg написа:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ти не си с всичкия си бе, момиче!!! Лелееееее...току-що падна с 5 000 000 точки в моето скромно мнение.

Кефи те да ти лъхат на алкохол? Кефи те да те гледат с мътен поглед? Кефи те разлигавената муцуна на некъф там да се климбуца по масата като махало на стенен часовник? И целуваш човек, чиито уста миришат на джибри ?!?!

:pukeleft: :pukeleft: :pukeleft: :pukeright: :pukeright:

Отвратително... Дори не мога да си го помисля! Имам късмет, че пчеличката не е много по алкохола! Джизъс Крайст! :shock: :shock: :shock:
не съм казала да е пияница, а да пие. въобще. много би ми било странно да е въздържател и това е.
а за падането с точките - ееех, мъка ми е, ама ще го преживея някакси, то ако така си изграждаш мнението, така или иначе няма шанс за пълно съвпадение и рано или късно ще ми паднат точките :wink: 8)...

Щастливо безработна!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

За пуританите - АНАТЕМА!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

pora_e_priqtel написа:За пуританите - АНАТЕМА!
По-скоро бисквитка :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”