Жокерчетата сме си супер, нали?! Напрао сме си пичове и т.н...Sandra написа:Аз лично "учих" около седмица и половина и точно тези малки "жокерчета" ми повишиха оценката. Ако обаче вие сте по-ученолюбиви и мислите да си учите системно и редовно през цялата година - личният ми съвет е да НЕ давате толкова пари за курсове или още по-малко за уроци, които едиствено разоряват и объркват хората.
КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- eti4ka
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Pomejdu drugoto edin savet kam vsi4ki kandidatstva6ti,kursovete v su ne sa mnogo dobri,pove4e raz4itat na tova,4e horata kato im se kaje,4e sa v su zna4i sa vatre,ama tova e prosto zabluda.Az li4no gi pose6tavah i samoto prepodavane ne e ka4estveno.Nai-dobri otzivi 4uvam za
"Obrazovaelni tehnologii",no predi vsi4ko ne trqbva da zabravqte,4e vsi4ko si zavisi ot vas i tova kakvo pravite vka6ti.Pojelavam uspeh i mnogo volq na vsi4kii neka nai-dobrite badat dobre do6li dogodina na 1vi oktomvri
!!!!!!!!!!!!
"Obrazovaelni tehnologii",no predi vsi4ko ne trqbva da zabravqte,4e vsi4ko si zavisi ot vas i tova kakvo pravite vka6ti.Pojelavam uspeh i mnogo volq na vsi4kii neka nai-dobrite badat dobre do6li dogodina na 1vi oktomvri
сори, ама аз от образователни технологии съм супер доволна и ще ги хваля колкото си искам
лигавя се само, споко:)
бтв, как сте с матриала? на мене на бюрото ми сега точно до лакета стои учебника за 11ти клас дето трябва да го преговарям...ама нещо не ми е на сърце... как да го почна?!

бтв, как сте с матриала? на мене на бюрото ми сега точно до лакета стои учебника за 11ти клас дето трябва да го преговарям...ама нещо не ми е на сърце... как да го почна?!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- teufelchen
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе да ти кажа, като чух, че се е паднала тая тема си казах: "Баси яката темичка!" Обаче сега като я уча... много дълга ми се вижда и едва ли ще мога да я напиша за 4 часа и половинаEl_Salvador написа:Хаха тва е темата, за която всички казваха, че никога не се пада и точно тази година се падна. Тва сигурно е и темата, на която има най-малко двойки.Аз уча първата тема по история
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
Мда, същите неща съм чувал и аз. Темата за Аспарух не се падала, защото е първата в конспекта и всеки я знае, темата за Петър и Самуил я отписвай, Културата и религията през 15-17в. също и тем подобни глупости.
Така че си учете всичко и не вярвайте на разни приказки.
И преговаряйте. На всеки 4-5 научени урока примерно си отделяйте време да погледнете темите по още веднъж, защото иначе месец преди изпита ви става такава каша в главата, че свят ти се завива.
Успех на всички и от мен
Така че си учете всичко и не вярвайте на разни приказки.
И преговаряйте. На всеки 4-5 научени урока примерно си отделяйте време да погледнете темите по още веднъж, защото иначе месец преди изпита ви става такава каша в главата, че свят ти се завива.
Успех на всички и от мен
Out of my own, out to be free
one with my mind, they just can`t see
no need to hear things that they say
Life`s for my own to live my own way
one with my mind, they just can`t see
no need to hear things that they say
Life`s for my own to live my own way