и аз такаizvynzemno написа:ми,да...аз съм стрелец и като такъв съм тотално разконспирирана...признавам си...99% достоверност!![]()
![]()
Психосексуален хороскоп
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
тея се базикат с нас майpora_e_priqtel написа:РАК
Психосексуален тип - еротичен
Чувствено възприятие – слово, мечти
Ерогенна зона – полови органи
Чувствителна доминанта - лъжа
Перверзия - самозадоволяване
Тайна фантазия – любовни занимания с роднина
Наивност и простодушие като у дете; вкус към интимността на отношенията, които са скрити от очите на другите. Свръхчувствителност, капризност в желанията и изобретателност в удоволствията, като се следва ритъма на Луната и нощта. Избраниците по правило са привлекателни, неповторими по красота и сексуално предизвикателни.
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Дам... Ходя с един стрелец... Много обича след секс да иде да се покаже на другарчетата в другата стаяРосен Тимчев написа:Има нещо вярно за стрелеца![]()
Ей ме мен:
Психосексуален тип - еротичен
Чувствено възприятие- слово, зрение
Ерогенна зона - главата
Чувствителна доминанта – лъжата
Перверзия - садизъм
Тайна фантазия – изнасилване
Тоя знак поражда любов, която е способна да оцелее без всякакъв труд. Любовта е доста настойчива и в нея се губи много енергия. Раздават се обещания, има нетърпение, особено при чужди напътствия.
Колкото за останалите - мн зле са. Мразя Лъвове, не съм сигурна как си допадам със Стрелците. Пък и принцип съм на мнение, че подобните хора трябва да бъдат приятели, а допълващите се партньори. Именно затова смятам, че най-добре с Овен си пасват близнаците и везните, но везните в по-късна възраст, когато вече са преодоляли творческите си неориентираности, а близнаците - в по-ранна, преди да са се разочаровали от любовта ( защото те се влюбват дълбоко и се разочароват после много и трудно отново допускат някого) .
А за целувките - моите скромни проучвания - най-добре се целуват водолеите и стрелците. Най-хубаво целуват близнаците по време на секс...

- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ти за какво ще черпиш?Sandra написа:Айде, айде... толкова народ се навъдихме с желание да черпим, че не останаха такива дето да ги черпим![]()
п.п. винаги можеш да черпиш мен, аз не отказвам, а повод все ще се намери
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Тия неща със зодиите...някой си ги е измислил според мен 
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................