СОЦиални общежития (or something:)?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
СОЦиални общежития (or something:)?
Колеги, днеска разбрах за второ класиране в университета за общежитие. Подават се молби от 29 септември, а резултатите ще излязат чак на 10 октомври
. Някои по опитен може ли да каже дали има някъв смисъл да се записвам или да не възлагам големи надежди на тая работа?????????????? Колко човека приемат на т'ва второ класиране??
Трябва ли да съм сакат, беден и др. лоши неща за де ме приемат
???
-
SerenitY^
- В началото бе словото
Виж сега главните критерии са или да имаш брат/сестра, който учи в друго населено място (без значение средно или висше) от постоянния ви адрес, или някой от родителите ти да е пенсионер или безработен. Към всичко това се добавят и документи за доходите на родителите ти за последните 6 месеца.
После 10 дена се чудиш къде да се денеш без да имаш и най-малка представа дали след 10.10 ще има къде да спиш или тепърва ще си търсиш квартира...
Така е направено, че до последно да има тръпка
После 10 дена се чудиш къде да се денеш без да имаш и най-малка представа дали след 10.10 ще има къде да спиш или тепърва ще си търсиш квартира...
Така е направено, че до последно да има тръпка
- ChiLL_PiLL
- Драскач
ми аз така или иначе си намерих вече квартира,въпреки че ще пробвам за общежитие по соц.критерии,щото не се знае въобще дали ще ме приемат на 10-ти,пък и толкова куцо са го направили,че няма начин да чакам и да се чудя до 10-ти къде ще спя
ама кво да правиш-такав им е системата
ама кво да правиш-такав им е системата
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)