Колеги от славянска филология-тук!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
mimeto
В началото бе словото

Мнение от mimeto »

zdr kolegi i kolejki az sam ot sofiq i mislq 4e e kraiiiino vreme naistina da se vidim,a?:)))predlagam to4na data-30sept. ok li e?6tom iskate pted rektorata ok!!!no problem!dori ne vsi4ki da mogat togawa-pak nqma problem!-6te se vidim i na drugiq den!ne mislite li 4e 6te e qko,a???:)))mi da se poopoznaem!:)))are 4ao vi
smile:)
Аватар
Gig
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Gig »

Идеятя да се видим на 30-ти пред Ректората е супер :) За час, как ви се струва 18ч.? :roll:
Най-добрият начин да развалиш чудото е да се питаш, защо го има.
_AkAsHa_
В началото бе словото

Мнение от _AkAsHa_ »

Аз съм за! :D
zari4ka
В началото бе словото

Мнение от zari4ka »

Аре като наближи 30 да се уговаряме,защото може да съм на работа,не знам коя смяна.Иначе като дата ме устройва,а вас?ако влизате в IRC или съответно icq,skype дайте координати да се :D опознаеме,да поговориме там! :D
Аватар
Gig
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Gig »

Аз съм в icq всеки ден след 17ч.- ето това е номерчето 297-149-344 :) Ако изглеждам offline-само се преструвам, там сам си :)
Най-добрият начин да развалиш чудото е да се питаш, защо го има.
Аватар
mimeto
В началото бе словото

Мнение от mimeto »

ami to mnogo hubavo no se setih za malka podrobnost!znaete 4e ni vikat na 2.10 i to nai-veroqtno v rektorata.tva e hubavo ama trqbva da otidem 1-2 dena po-rano zada vidim to4no kolko 4asa i v koq zala-tva mi go kaza li4no sekretarkata.taka 4e az li4no 6te presko4a sigurno na 29.09 6oto e petak a ne znam dali rabotqt sabota i nedelq.ina4e nqma koi da ni osvetli-v neta ne davat takava info.no ima vreme 6e se razberem
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

up_down написа:ami to mnogo hubavo no se setih za malka podrobnost!znaete 4e ni vikat na 2.10 i to nai-veroqtno v rektorata.tva e hubavo ama trqbva da otidem 1-2 dena po-rano zada vidim to4no kolko 4asa i v koq zala-tva mi go kaza li4no sekretarkata.taka 4e az li4no 6te presko4a sigurno na 29.09 6oto e petak a ne znam dali rabotqt sabota i nedelq.ina4e nqma koi da ni osvetli-v neta ne davat takava info.no ima vreme 6e se razberem

ще отида до факултета по Славянски филологии, ще попитам за точния час и други формалности и ще ви съобщя...

и моля ви пишете на кирилица - това е едно от правилата за ползване на форума!
zari4ka
В началото бе словото

Мнение от zari4ka »

Ходих днес до факултета.една "любезна" секретарка ми обясни,че началото на годината не е най-важното нещо в момента и да проверя ден-два преди втори :evil: баси,така ли ще ни посрещнат,така ли ще започнем! :angryfire:
Аватар
siseto
В началото бе словото

Мнение от siseto »

айде бе хора много сте несериозни,айде втори идва,нали щяхме да се виждаме,айде вече да се разбереме нещо сериозно:)ще бъде много яко::
zari4ka
В началото бе словото

Мнение от zari4ka »

siseto,извинявай за недискретния въпрос ама нали ти имаше 3,25 по БЕЛ...как си влязла славянска филология?доколкото знам балът падна до 24,75 на трето класиране... :roll: :roll:
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

zari4ka написа:Ходих днес до факултета.една "любезна" секретарка ми обясни,че началото на годината не е най-важното нещо в момента и да проверя ден-два преди втори :evil: баси,така ли ще ни посрещнат,така ли ще започнем! :angryfire:
аз нямах проблем при двете секретарки.. бяха дори много учтиви :wink:
Аватар
siseto
В началото бе словото

Мнение от siseto »

zari4ka написа:siseto,извинявай за недискретния въпрос ама нали ти имаше 3,25 по БЕЛ...как си влязла славянска филология?доколкото знам балът падна до 24,75 на трето класиране... :roll: :roll:
а да извинявам се,аз не поясних:)една приятелка влезе слявански филологии и от нейно име,питах за виждането
а аз за съжаления тази година не влязох:(но нищо не съм единствената:)догодина пак
zari4ka
В началото бе словото

Мнение от zari4ka »

siseto написа:
zari4ka написа:siseto,извинявай за недискретния въпрос ама нали ти имаше 3,25 по БЕЛ...как си влязла славянска филология?доколкото знам балът падна до 24,75 на трето класиране... :roll: :roll:
а да извинявам се,аз не поясних:)една приятелка влезе слявански филологии и от нейно име,питах за виждането
а аз за съжаления тази година не влязох:(но нищо не съм единствената:)догодина пак
разбира се,че няма страшно,догодина ще влезеш :D а твоята приятелка защо не пише?кажи и че я чакаме на срещата на славянските филолози(ще се угооворим най-накрая) и дано бъде яко наистина :)
inaccessibility,на теб какво ти казаха секретарките?кога започваме и в коя зала сме?
Аватар
mimeto
В началото бе словото

Мнение от mimeto »

абе хора не знам но съм леко притеснена-спомняте си че ни даваха да попълним 1 лист с лични данни и да си попълним студентската книжка,но аз така и непопълних графата с езика който искам да изучавам-мислите ли че ще ми направят проблем?а колкото до срещата....време е да се разберем нещичко...казвайте!крайно време е да се видим! :wink:
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

няма проблем, че не сте попълнили какъв език желаете да изучавате, обикновено това става след 2-ри октомври...

иначе за срещата може да се ориентирате от Обявата ми във Филолозите първокурсници

:wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”