нали се сещаш, че може да се тъпчеш и с висококалорични храни, от коит респективно се напълнява повече, отколкото обикновената храна...а и реално погледнато бая шоколад например трябва да изядеш,че да се натъпчеш с него или пък с палачинка с шоколад или т.н.
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
everyday_ написа:нали се сещаш, че може да се тъпчеш и с висококалорични храни, от коит респективно се напълнява повече, отколкото обикновената храна...а и реално погледнато бая шоколад например трябва да изядеш,че да се натъпчеш с него или пък с палачинка с шоколад или т.н.
Пробвай бързо да лапаш кафевите блокчета,да гълташ максимално експедитивно и съм убеден,че ще се заситиш твърде бързо,още повече ако става въпрос за шоколад
а ...и още повече, че за всеки човек е индивидуално колко храна може да погълне на едно ядене...пък било то малко или много...така, че бързото ядене не може да е залог за по-малка талия
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
всичко е въпрос на метаболизъм.. има хора дето по 1 сандвич на ден да ядат, пак им се натрупва а има и такива като мен
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
абсолютно даже като пия кафенце, ми пари на дупарата
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
Всъщност първо , ако някой ми хване окото го гледам в очите - дали са сини. Така помежду другото виждам и какво му е излъчването. После го гледам... в обувките... Смятам, че така до някъде човек може да прецени какъв тип като характер е човекът пред него, но не мога да формулирам точни типове...
pora_e_priqtel написа:И как по-точно гадаеш за човека по чепиците?
Еми нали казах - не мога да кажа точно, то е впечатление по-точно и не съмс тигнала до такова високо ниво в проучванията си , за да мога да изведа заключение .
Валяло ли е?! Ама иначе имах предвид, че днес например видях некъф "пич", който беше с "обуща" като на Малкия Мук... че на вс отгоре вървяха 5 минути преди него
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."