Партииии,парти!:))

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

cRaZyDeViL написа:ChiLL_PiLL, поздравления за темата! И аз се пиша фен на Електронната музика като особено пристрастни са ми някои стилове.
Тепърва смятам да опознавам клубният живот в Студентски Град :twisted:
Надявам се да посетя подобно парти, на което си била и ти ;)

Май в този форум няма само фенове на чалга и метъл...
еее ето още един индивид,който ме зарадва :D ох,и аз сега като се преместя в сф и ще се чудя на кое партенце да отида по напред :lol: само че паричките няма да стигнат за повечето,по-добре да продължа старата практика да кътам за някое голямо парти и да го чакам да дойде :lol: ще видим :lol:
моето първо парти беше на Carl Cox във Фестивална :D е тва ако не беше перфектния първи път ,здраве му казвам :lol:

бтв,мисля,че метъли тука има доста :) (и фенове на чалгата съм засичала,така че имаме си от всичко) :wink:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Ех едно време какви партита бяха(не че съм ходил на много де)....6тия Рден на HMSU си спомням че разкърти Народния Театър отвсякъде :lol:
Emmanuel Goldstein
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Emmanuel Goldstein »

Олололол.
Как го рече, направо като във вица...

И сега има партита. You just have to know the right persons. :ninja:
i know the human being and fish can coexist peacefully
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

:thumbleft:
я разкажи вица,че не се сещаме нещо :P
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Emmanuel Goldstein
Танцуващия с клавиатури

Дядо води внучето в цирка. Щъкат насам-натам и по едно време хлапето супер надъхано изписуква:
- Дядо, дядо! Виж - тигър!
- Ха! - скептично започва дядото - Какъв тигър? Че това си е направо котка. А едно време какви котки имаше - истински тигри!
Продължават да обикалят и хлапето пак подвидква:
- Дядо, абе дядо! Виж! Слон!
- Пфу! - дядото е недоволен - Че това не е слон. То си е направо мишка! А едно време какви мишки имаше - истински слонове!
Разходката продължава и хлапето вече в пълен екстаз, започва да подскача наоколо:
- ДЯДО! Ама дядо! Виж, виж, виж! Магьосник!
- Тю! - пак подхваща дядото - Какъв ти магьосник, чадо. Тоя си е направо педераст. А едно време какви педерасти имаше - истински магьосници.
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

:lol: :lol: :lol:
сега се сетих вече :D
еми,чувала съм,че преди 5-6 годинки т.нар.техно култура е била в разцвета си,но не може да се отрече,че в днешни дни и то в БГ електронната сцена си е на ниво..поне така преценявам...просто - в последните години всичко се поизмени,особено в тоя вид музика,свързано със стила на обличане и пр. сега мноо рядко се срещат истински рейвъри,тия шаренките хорица,но тва не значи,че няма достатъчно фенове :D та в тоя ред на мисли,исках да кажа,че партитата днес са си ок :D
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

За мене електронната музика замря със залеза на Astral Projection и ГОА-та която те и други групи правеха(момент който съм изпуснал, но наваксал в последствие)...друго си е хората да летят, да се разхождаме из Марс или да търсиме НЛО-та... :angel11:
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

ее ама то и сега можеш да си се разхождаш в outer space,само че за теб няма да е до марс ,а до луната :wink: в смисъл,че сега обвивката е друга,ама чувството остава,поне аз така смятам :wink:
Аватар
cRaZyDeViL
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cRaZyDeViL »

Инспектора написа:За мене електронната музика замря със залеза на Astral Projection и ГОА-та която те и други групи правеха(момент който съм изпуснал, но наваксал в последствие)...друго си е хората да летят, да се разхождаме из Марс или да търсиме НЛО-та... :angel11:
Не бих казал...обективно погледнато електронната музика в последните години е във възход, с най-пълна сила това важи за България. До преди 2-3 години малцина се кефеха на тази музика, да не говорим, че повечето не различаха стиловете и за тях всичко беше техно. Днес благодарение най-вече на възможностите на хаус музиката, всичко се популяризира и най-добрите DJ-и започнаха да посещават страната ни - в столичните клубове и най-вече лятото по нашето Черноморие. Като изключим феновете, електронната музика(визирам най-вече хауса) стана приятна за слушане за почти всеки и масово се пуска по клубовете наред с рапа, чалгата, попа и другите популярни стилове. Появиха се и много нови български DJ-и наред със старите в браншва(всички знаем най-добрите от тях). Организират се все по-често партита и хората ходят и се кефят. Значи явно има някакво развитие в положителна насока.

Що се отнася до електронната музика с всичките и разновидности погледното в глобален план - не мога да преценя дали е в упадък или не. Мога само преразкажа думите на един световно известен DJ, който гостува наскоро в България и според когото: "напоследък се прави много некачествена музика и е трудно да я отделиш от качествената" и че "днес има много нови технологии, много нови изпълнители, но и много некачествена shitty музика"...
Незнам дали е прав или не, но аз се наслаждавам, както на стари така и на нови хубави парчета ;)
Imagination is more important than knowledge
Emmanuel Goldstein
Танцуващия с клавиатури

Електронната музика в БГ е във възход, понеже някакви снобеещи тъпанари, намират за изключително яко да се наядат с екстази и да си клатят трътките на три лупа които се въртят цяла нощ. Ш'ма прощавате, ама т'ва може да е електронно, ма не е музика.
Не че вече и по приятни партита не забелязвам големи спонсори - дори напротив. Учудващо много са и това ме радва.
И въпреки всичко и там си има тенденции, мода и ей такива мънички нещица, дето за мен развалят магията. Не знам защо са приели, че на парти се пускат бруталии. Ок, пускайте на едно, две, но не на всички, дявол да го вземе.
Както и преди две-три години, можеше да чуеш поне малко гоа по партита. Сега вече /въпреки че не съм ходил от поне половин година/, е дооооста рядко срещано явление.
Може би мнозинството хора, ходи по различна причина на партита и затова на мен не ми допадат. Може би такива са световните тенденции. /например признавам си с чисто сърце, че Голди не ми хареса как пуска. велик е, спор няма, многомного го харесвам, но стилът му на DJ-стване не ми хареса. пуска размазващо парче, ти тъкмо вече си пощурял и подскачащ неконтролирано и блъра-блъра-блър - завърта плочата и я спира. секунда тишина и пуска ново парче. и така на всеки 15 минути - точно си загрял и той спира парчето. после каза, че така се пускало из Лондон от някакво време. стил, просто стил./
Радвам се все пак че наистина има възход като цяло в електронната култура. Спонсорите започват да дават пари за партита, може би ходят и повече хора /нямам скорошни наблюдения/.

Абе важното е да ни е гот в крайна сметка.
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

съгласна съм,че повечето хора са наточени само и единствено за хард партита..като започнах да ходя по-често на тия неща бях малко смутена,че поне 90% от хората,около мен са настървени непременно за мноо хард,иначе видите ли няма да си изкарат както трябва..и ако пуснеха нещо по-транс повечето около мен,включително и моите приятели,освиркваха и правеха някви недоволни физиономии..това не го възприемах,защото ми убиваха някак си настроението и се чувствах виновна малко или много,че аз пък харесвам такива звуци :? постепенно и аз започнах да харесвам хард стила,но тва е само защото се научих да го харесвам по партитата :wink: въпреки всичко аз обожавам транс,чил аут и ритмите в тоя калибър,но така и не съм ходила досега на такива партита,просто защото все още няма с кого :roll:
другото,което е - значи тия истории за типа хора,които вземат някакви екстри,не са валидни за всички!тъпото е,че този факт не е осъзнат в нашето общество! аз никога не съм приемала и не съм се занимавала с някви синтетични,психогенни и халюцогенни вещества,и не мисля да го правя занапред,защото моето chill pill е музиката само по себе си :D нищо друго!(дори и не пуша квото и да било :D ).ама как да го обясня на другите,при условие,че те са си предубедени и така или иначе няма да ми повярват,че пътувам толкова дълго,и съм похарчила значителна сума пари,за едната музика :shock: (случвало ми се е да ме гледат накриво и да ме мислят за наркоманка-супеееер тъпо е! :evil: ) та,мисълта ми е ,че има хора,от всякакъв тип,и по мои наблюдения повечето вече се причисляваме към неупотребяващите някви екстри :D нямам нищо против тия,които взимат нещо,тва си е техен избор.
изводът е,че въпреки че с развитието на електронната музика у нас се развиват и някакви тенденции ,както беше споменато в горния пост,тва не значи,че всичко се е изкривило до краен предел - има си фенове за всичко,има си дрехи за всякви поводи - просто всичко стана по-разнообразно (относно дрехите примерно) :) е,не оспорам,че някои DJ са си променили стила,както се казва...но като се замислим,именно промяната е ключа към разнообразието и респективно към новото :D

та,наистина е важно да ни е гот в крайна сметка :D music is the key :P
Emmanuel Goldstein
Танцуващия с клавиатури

Ъм. Хард? По-транс?
Аз имах предвид главно ДнБ бруталягите, на транс партитата е по-добро положението. Въпреки че е имало такива пси изстъпления, че после на връщане крещяхме по котките да млъкнат. /е, цял ден бяхме слушали габа и бяхме предварително изтрещели, ма това е друг въпрос/
Ходи ми се на парти с лежерно боса-днб, да си поклащам леко дупето и да си пийвам мартини. И да си е нормално парти, а не някаква снобария.
Една вечер ходихме в Червило на ДнБ. И беше прилично, с нормални хора. И след около месец, скитах с едни познати и те викат, аре в Червило. И тръгваме натам, а аз с некъф пуловер, брадясал, торбести панталони, кецки... И ме гледат отпред фейс-контрола - ръфам некъф шоколад и се усмихвам неадекватно. И единия ми разправя - не може да влезнеш. Само се изхилих с много кафяви шоколадени зъби и си тръгнах псувайки. С такива киселяци дори не ми се занимава.
Но бруталията също понякога влиза. Особено при ДнБ-то. О! Което ми напомни за Pendulum + Bad Company + Killa Kella. Изкъртващо, направо разплескващо парти.
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

еми да де :D ДнБ не са ли хард?транс партитата не са ли транс? е тва имах предвид..whatever :roll:
хахах тва за фейс контрола си е бруталия - доказателство за дискриминация :lol: ама нали знаеш - всяко зло,за добро-щеше ли да е по-добре да взлезеш вътре и да се чудиш сред кого си попаднал :lol:
Emmanuel Goldstein
Танцуващия с клавиатури

Ами... аз под хард имам предвид просто по-твърди работи. :roll: Щото и с пси-транс ако го подбереш добре, можеш да си развинтиш главата.
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

Emmanuel Goldstein написа:Ами... аз под хард имам предвид просто по-твърди работи. :roll: Щото и с пси-транс ако го подбереш добре, можеш да си развинтиш главата.
хахах ми то тва е неудобното да се говори за музиката в стилове,щото има всякви разновидности на подстиловете на определен стил :lol: ох,обърках се вече :lol: ама тя музиката тряя да се чуе така или иначе,няма как да се обясни с думи :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”