Идеята за срещата мн ми допада и на мен и предлагам gali4ka85 като главен организатор в уречения час да се качи на една от пейките пред библ и да развява лист с надпис: "ГГФ rules - койт разбира тук са спира"
SerenitY^ написа:Идеята за срещата мн ми допада и на мен и предлагам gali4ka85 като главен организатор в уречения час да се качи на една от пейките пред библ и да развява лист с надпис: "ГГФ rules - койт разбира тук са спира"
ХАХАХАХА,oпределено ще съм първият спрял се
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
SerenitY^ написа:Идеята за срещата мн ми допада и на мен и предлагам gali4ka85 като главен организатор в уречения час да се качи на една от пейките пред библ и да развява лист с надпис: "ГГФ rules - койт разбира тук са спира"
ще го видим това с табелката
Rysef написа:ХАХАХАХА,oпределено ще съм първият спрял се
ти няма да си първия спрял се ти по раничко с мен за да пием по кафе
ХахахХАхХАХ уби ме това накрая хахах
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Пък ако не сте навити малко трудно ще се намерим ако поне някои не се познават... представете си какъв мор ще е там бе хора, само първи курс сме повече от 2000 човека. Така, че табелката даже е задължителна. А за да се привлече повече внимание може да надуем и един касетофон с гюбеци (е тва вече е на базик, някой да не вземе да го направи, че тц тц накъде отиваме)
аз пък квато съм отнесена съм сигурна 4е няма да ви намеря:( ахХАхаха да ве тука един мой съсед ми се оплака в4ера 4е все не съм го поздравявала...... ама аз какво да направя -на светло съм отнесена и не виждам хората пък какво остава на тъмно