В този ред на мисли забелязах, че в персийската басня Гаврош беше написал лекЪр, с "Ъ" вместо с "А"
Господари на правописа
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Още една тема за спам....Ккаво пречи като се види правописна и прочие грешка,ако толкова подразни някой да драсне едно лс на човека,или да прасне сгрешеното с друг цвят в същата тема
Няма нужда да се изтъпанчва нечия друга грешка,та видите ли дайте да го сочим с пръст...Влизащите тук ако досега не са се научили да спазват книжовните норми,едва ли таз тема ще ги научи. 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.
Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).
Просто показвам, че много внимателно съм прочел правилата
Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).
Просто показвам, че много внимателно съм прочел правилата
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Toй/тя май точно това имаше предвид - липсва пълен членdon_angelitto написа:По-добре тури на всички думи, които си подчертал, по един пълен член!
Иначе и на мен ми се вижда безсмислена тази тема. Не че съм толкова обидчив, че да се засегна ако някой намери грешки в постовете ми и ги изтипоса пред всички... просто не вярвам някой да седне и сериозно да се замисли над темата и пропуските в писмената си култура
И съм съгласен с това, което каза някой преди мен - най-добрият начин да се ограмоти малко човек е четенето на книжки. От тези, издавани преди '89-та
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
Ам т'ва е чуждица.....и ме мързеше да проверявам как е точно,ама се замислих де....което си е напредъкGaVrosH написа:някой написа:анурак
И как се пише в крайна сметка? Анорак?
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!