Е ся ше видим, ама мен в София температурите ме притесняват.El_Salvador написа:А не, бъркашСофия през есента и пролетта за нищо не я сменям
Право - всички курсове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- явор
- Летописец Виртуоз
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Ignis
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ей, батковците и каките, вие май имате доста време за губене като гледам колко мнения пускате. Изпити няма те ли, не работите ли:)
Тези въпроси са с добри чувства просто се интересувам:)
Идеи за пътуване: http://www.nasamnatam.com/
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ако имаш предвид явор и El_Salvador се бъркаш ако си мислиш, че са батковциIgnis написа:Ей, батковците и каките, вие май имате доста време за губене като гледам колко мнения пускате. Изпити няма те ли, не работите ли:)
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- явор
- Летописец Виртуоз
или пък ако мислиш, че everyday_ е какаeveryday_ написа:ако имаш предвид явор и El_Salvador се бъркаш ако си мислиш, че са батковциIgnis написа:Ей, батковците и каките, вие май имате доста време за губене като гледам колко мнения пускате. Изпити няма те ли, не работите ли:)
Тези въпроси са с добри чувства просто се интересувам:)![]()
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
свиквай от сега с любезното отношениеjanette написа:И така - откриване в ЮФ - на 3 октомври от 11 часа....А за 2 в Ректората - затвориха ми преди да успея да попитам...... И на това ако му се вика услужливост![]()
![]()
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
janette написа:И така - откриване в ЮФ - на 3 октомври от 11 часа....А за 2 в Ректората - затвориха ми преди да успея да попитам...... И на това ако му се вика услужливост![]()
![]()
И кво ся ... на втори ли да идвам или на трети
Споко, janette, обади им се и ти и като дигнат и кажат "Ало" им прасни слушалката ...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!