Право - всички курсове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ние сме каките и батковците, те са "децата", ти не знам от кои сиjantex написа:Ъъъ, кои сме ние и кои сте вие ... или кои сте ние и кои сме вие?nrggirl написа:добре, бе, вас няма да ви каним на кафе, като толкоз придиряте значи...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- явор
- Летописец Виртуоз
ся = сегаEl_Salvador написа:Кво и туй "ся"?ся
П.П. Не знам дали само в нашия край съкращаваме доста думите (чувал съм, че и в бургаско е така)
Примери: няа(няма), стиа(стига), ай(хайде), тряа(трябва)...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Не знам, но определено го ползваме. Обаче не натъртваме на на В-то.El_Salvador написа:А тва "ве"(вместо "бе") вие ли го измислихте или бургазлии?
П.П. Пробвай да кажеш ади бе и ади ве... а сега кажи ай ве... ще видиш, че при второто, а и особено при третото по-малко си напрягаш устата. Това е логиката на нашия "диалект" - не се напрягай
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Ся мързели ли ни наречеEl_Salvador написа:Е, нормално, вие сте морски хора и като се излегнеш на плажа не върви да се напрягаш с каквото и да било
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Ам ти ICQ или Skype имаш ли?EleiN написа:Че как иначеявор написа:Надъхваш ли ме сяEleiN написа:ние сме добрите, те са лошитеЪъъ, кои сме ние и кои сте вие ... или кои сте ние и кои сме вие?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
225 260 520
yavor__
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Тихичко, че ще земете всички да се изсипите тукаEl_Salvador написа:Точно мисълта ми е че сте практичниСя мързели ли ни нарече Аз го разбирам като практичниТва е живот за мене, морето е велика работа
Отворете сърцата си