Психосексуален хороскоп

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

http://www.merlin-magic.com/modules.php ... opic&t=279

това пак са некви психо-сексуални хороскопи...по-верни, като че ли :roll:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Представителите на зодията действат умно в бизнеса. Жените от този знак често заемат ръководни длъжности. Вършат работата си съвестно и се отнасят добре с колегите си.
Дали да прибавя това към CV-то си? :wink:
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

От всички зодиакални знаци Лъвът е най-верен. В младежките си години лъвът е и най-верният другар. Колкото повече съзрява толкова по-верен и предан става. В брачния живот верността на лъвовете е забележителна.
Ето какво невероятно същество съм аз! Този определено ми допада повече от хороскопа в началото;)
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

В интерес на истината този е доста по-точен... дотук поне близнаците и скорпионите са описани доста достоверно :roll:
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

ми,да...аз съм стрелец и като такъв съм тотално разконспирирана...признавам си...99% достоверност! :roll: :wink: :oops:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Обикновено лъвовете са много страстни. Бидейки огнен знак лъвът е и твърде чувствителен. Знакът Лъв управлява Петия Дом от хороскопа, който третира любовта и насладата. Лъвовете лесно се поддават на любовни пориви, страстни са и със свободно отношение към секса. Гордостта им не им позволява да се добиват до целта си с непозволени средства. Ето защо те са по-малко агресивни отколкото другите огнени знаци. Лъвът се превръща в съблазнител само когато е заинтересуван от развитие на нова връзка. Негов девиз става изречението: “Аз те искам, но ако ти не ме искаш, тогава аз нямам нужда от теб”. При жените Лъв това не е фатално тъй като се очаква мъжете да бъдат по-агресивни. Но мъжът Лъв рискува да загуби завинаги своята дама. Заради този принцип на много представители на зодията не им се удава да преуспеят в живота. Мъжът Лъв обича да властва, той е нежен и същевременно мъжествен в любовта. За него е много важно дали отговаря на сексуалните изисквания на партньорката си и тя да разбере, че всичко което прави е за нея.

Жената Лъв може и да се държи пасивно, за да напомни на любовника си , че преди всичко тя има достатъчно самочувствие но и за да го предупреди, че може и да се държи и като дива котка.

И мъжете и жените Лъв предпочитат дългите и нежни връзки пред чистия секс. Ако търсят други партньори това е знак, че не им харесва отношението на настоящия партньор. Когато им се стори, че са намерили човек, който да им съответства на сексуалните, духовните и интелектуални нужди те дълго се колебаят, преди да вземат окончателно решение и да скъсат със старата си любов. Лъвовете са постоянни в своите маниери и поведение и държат на тях докато не сметнат, че вече те са неприемливи. Тогава сменят обекта на любовта си окончателно, без да съжаляват.

И мъжете и жените Лъв са търпеливи и преследват целите си с много енергия. Обикновено си търсят интелигентни съюзници, женят се по сметка, получават благосклонността на политици. Те са честни в постъпките си и ако искат много от хората,то те с готовност дават много в замяна.

Как да удовлетворим Лъв

Преди всичко често го ласкайте. Жените Лъв обичат да им казват, че имат ангелска красота, тялото им е прекрасно и присъствието им навсякъде поражда любов. Любовниците на мъжете Лъв получават повече ако му говорят за неговата мъжественост и му казват, че никого досега не са обичали по този начин. Лъвовете не допускат и мисъл за евентуален съперник.

Положителни черти

Представителите на зодията са родени за да ръководят да следят всичко да става така както трябва. Те са привлекателни за останалите и на чара му е трудно да се устои. За лъвовете не е задължително да полагат много усилия за да постигнат целите си защото останалите ги обожават и им помагат. За щастие те са склонни да използват качествата си по един наистина благороден начин.

Отрицателни черти

Въпреки добрите си качества хората от зодия Лъв са податливи към самодоволство. Те обичат всички да се присъединяват към техните стремежи, без да отчитат колко малко са тези които са готови да се откажат от собственото си “аз” в тяхна угода.

За лъвовете е съдба обикновено да постигат високи цели, съпътствани и от съответното финансово изражение.

Най-подходящи партньори

Във възрастта до 29 годни лъвовете като независими и действащи винаги на безкористни начала трябва да си търсят партньори из средите на огнените знаци - зодиите Овен и Стрелец. След 30-годишна възраст лъвовете се стремят към по-заседнал живот и практични отношения. Тогава са съвместими с Козирог и се проявяват като културни, приветливи и възприемчиви. В зрелите си години след 40 Лъвът е вече духовно развит, по-малко тщеславен, ексцентричен и е достигнал до върха на интелектуалното си развитие. В този период е налице съвместимост с Везни и Скорпион. Съчетанието “Везни-Лъв” е класика в астрологията. Тъй като везните винаги се стараят да угодят, а лъвовете да им се угоди, заедно те съставят много задоволена двойка. Съчетанието “Скорпион-Лъв” е възможно само сред високоинтелигентните представители на двете зодии.

Оценка на верността

От всички зодиакални знаци Лъвът е най-верен. В младежките си години лъвът е и най-верният другар. Колкото повече съзрява толкова по-верен и предан става. В брачния живот верността на лъвовете е забележителна.

Абсолютно е така ! :D
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

http://www.merlin-magic.com/modules.php ... opic&t=317

и това е много вярно! :D
(Кърт Вонегът)
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

ми да...вярно си е , 4е само един 4овек може да ме изтърпи май :?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

на мен пък нещо не ми се нрави половината (за телец-все пишат,че сме си падали по лъскавото и по мноото кинти,и че без тия работи едв али не не можем да дишаме и да мислим :shock: винаги ме е дразнело тва,че мислят телците за най-материалните идиоти на света :x )..но пък има и верни нещица (за секса донякъде ,и за отношенията с другите),но тва е само ориентировъчен мат'реал,все пак :wink:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Nordlys
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Nordlys »

Много е вярно за скорпионите, само съм леко несъгласна с частта за изневярата, но като цяло откривам себе си в много от изброените характеристики.
Cattle die and kinsmen die,
thyself too soon must die,
but one thing never, I ween, will die, --
fair fame of one who has earned.

Изображение
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Паган написа:

Код за потвърждение: Избери целия код

БЛИЗНАЦИ

1. Психосексуален тип - самовлюбен
   2. Чувствено възприятие – игра с докосвания
   3. Ерогенна зона – плещи, ръце, китки
   4. Чувствителна доминанта – чувство на тревога
   5. Перверзия - воайорство
   6. Тайна фантазия – участие в сексуален акт съссемейна двойка

Любопиство, своенравие, шегуване със секса и разпалване на чувствата. Любовта прилича на леко подхванат флирт. Чувствата обикновено се отразяват върху лицето, дори най-откровените и дръзките. Държанието може да е крайно безсрамно и да се удовлетворяват и най-неприличните желания, но всичко това се прави само привидно. 
Абе...защо мойто е толкова тъпо и невярно?
тамън и аз щях да цитирам близнаците,но ще се възползвам от поста ти....абе има нещо вярно ама това за плешките :shock: :lol: :lol: :lol:
Изображение
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Жените Телец обикновено са искрени и верни, умеят да създават атмосфера на спокойствие и хармония в дома си. Те обаче, често се жалват, че мъжете им не са достатъчно добри в сексуално отношение.

Когато им се възхищават обаче, жените Телец стават безразлични към секса, за разлика от мъжете Телец които никога не се отказват от сексуални удоволствия.

Идеален сексуален партньор на Телеца са представителите на Дева и Близнаци. Тези съчетания могат да си устройват забележителни оргии и разнообразен сексуален репертоар.

И мъжете и жените от зодията не са дарени от Господ с достатъчно красота. Няма нито една световна кинозвезда която да е родена под знака на Телеца.

Предпочитам предходния хороскоп :evil:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

izvynzemno написа:http://www.merlin-magic.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=279
Прауд ту би Скорп!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Изображение
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

izvynzemno написа:http://www.merlin-magic.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=317
За раците е много вярно :love5: :love6:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

MZ4 написа:Предпочитам предходния хороскоп :evil:
и аз! :evil:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”