Храната хоби ли е и какво обичаме да гнетем ?!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- fire
- Живее, за да пише
Ами щом така стоят нещата тогава като го намериш ми го представи, за да му дам на него въпросните рецепти, защото на теб и да ги дам полза няма да има никаква. Най-много да ги изгубиш. Така че работи сериозно по въпроса... А аз през това време ще търся материал за човека с нищото и нещото 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Аз ям... консумирам... поглъщам... в завидни количества, при които би трябвало да съм три пъти по-дебел. Няма ден, в който да не ям месо... Готвя си главно десерти (крем карамел, баница, кекс, любимите ми баклава и сладко от ягоди, чийз кейк (Киро и Мето рулз)), но и с по-лесните манджи се справям. Падам си по кулинарно извратени експерименти (леща с прясно мляко), кюфтета наквасени в портокалов сок....
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- fire
- Живее, за да пише
Ха, има един "кулинарно извратени експерименти", който много обичам - пържоли (за предпочитане от младо прасенце) в портокалов сок. Страхотни са! Опитай и ще видиш, че вкуса на месото се променя до неузнаваемост. Това, което трябва да направиш е само за 3-4 часа да натопиш подготвените и овкусени с подправки пържолки в портокалов сок. След което ги мяткаш в тигана или на скарата и... си изяждаш пръстите.
Сещам се за още една вкусотийка - френски сирена със сладко от ягоди и начупени орехи. Е, това е празник за стомахчетата
Сещам се за още една вкусотийка - френски сирена със сладко от ягоди и начупени орехи. Е, това е празник за стомахчетата
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
fire- още един Лорд Носферату
!Какъв е този афинитет към сладкото и соленото- 2 в 1 ?
Хайде, пържолките стават ама сиренето и сладкото!

Хайде, пържолките стават ама сиренето и сладкото!
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- united_colors
- От дъжд на вятър
"У корема чекмеджета нема!"
Досега не ми беше девиз, но започвам да се замислям!
Ям от лакомия. Като видя нещо ,и ми се прияде, не мога!!!! Нахвърлям му се веднага! Ям всичка, най-вече това дето расте на кокал! Обожавам картовки- всякак приготвени. И нато ФАЙЪР салатки- със сичко дето намеря в хладилника- майонеза, домати, пиле, зеле, красвици, сиренце.... пфффф да не прекаляваме!
Досега не ми беше девиз, но започвам да се замислям!
Ям от лакомия. Като видя нещо ,и ми се прияде, не мога!!!! Нахвърлям му се веднага! Ям всичка, най-вече това дето расте на кокал! Обожавам картовки- всякак приготвени. И нато ФАЙЪР салатки- със сичко дето намеря в хладилника- майонеза, домати, пиле, зеле, красвици, сиренце.... пфффф да не прекаляваме!
- fire
- Живее, за да пише
Malizia, когато за първи път видях тази комбинация от сирене със сладко си помислих, че човекът, който си го поръча направо се е побъркал (въпреки, че много добре се познавахме и нямах такова мнение за него до този момент). Та... дълго време го гледах като онемяла, но след дълги уговорки ме накара да го опитам и... от тогава го ОБОЖАВАМ! Опитай, нещо невероятно е. Повярвай ми! Иначе не съм привърженик на тази луда комбинация от солено и сладко.
- fire
- Живее, за да пише
Malizia, когато за първи път видях тази комбинация от сирене със сладко си помислих, че човекът, който си го поръча направо се е побъркал (въпреки, че много добре се познавахме и нямах такова мнение за него до този момент). Та... дълго време го гледах като онемяла, но след дълги уговорки ме накара да го опитам и... от тогава го ОБОЖАВАМ! Опитай, нещо невероятно е. Повярвай ми! Иначе не съм привърженик на тази луда комбинация от солено и сладко.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аааааааа...ямдоскъсване! Това е второто ми име! Ако пък знаете как ми е прилошавало от преяждане, няма да ви описвам! Ама си заслужава- нахраниш се, стане ти кеф- какфо ти пука дали после ще ти прилошее и преждевременно ще се разделиш с храната...Хаха!
Важното е "обикновеното земно щастие".
Мале, "Под манастирската лоза" на Елин Пелин просто трябва да стаен учебник по житейска философия!
Мале, "Под манастирската лоза" на Елин Пелин просто трябва да стаен учебник по житейска философия!
- united_colors
- От дъжд на вятър
Ей! Ще се разбереме с тебе! Така усещам! Ако искаш ще си направиме състезание по падяждане! Не забравяй обаче, че съм 100 кила.Vintersorg написа:Аааааааа...ямдоскъсване! Това е второто ми име! Ако пък знаете как ми е прилошавало от преяждане, няма да ви описвам! Ама си заслужава- нахраниш се, стане ти кеф- какфо ти пука дали после ще ти прилошее и преждевременно ще се разделиш с храната...Хаха!
"Под манастирската лоза" на Елин Пелин руууулз
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Ще го пробвам!fire написа:Ха, има един "кулинарно извратени експерименти", който много обичам - пържоли (за предпочитане от младо прасенце) в портокалов сок. Страхотни са! Опитай и ще видиш, че вкуса на месото се променя до неузнаваемост. Това, което трябва да направиш е само за 3-4 часа да натопиш подготвените и овкусени с подправки пържолки в портокалов сок. След което ги мяткаш в тигана или на скарата и... си изяждаш пръстите.
Хмм... Сирене + Ягодово сладко (в моя случай Домашно Превъзходно) е страхотна комбинация, но орехи... може би като вкус е добре, но няма ли да са прекалено твърди, на фона на останалата смес? Аз обичам да е що годе хомогенно това, дето съм го забъркал.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Ще го пробвам!fire написа:Ха, има един "кулинарно извратени експерименти", който много обичам - пържоли (за предпочитане от младо прасенце) в портокалов сок. Страхотни са! Опитай и ще видиш, че вкуса на месото се променя до неузнаваемост. Това, което трябва да направиш е само за 3-4 часа да натопиш подготвените и овкусени с подправки пържолки в портокалов сок. След което ги мяткаш в тигана или на скарата и... си изяждаш пръстите.
Хмм... Сирене + Ягодово сладко (в моя случай Домашно Превъзходно) е страхотна комбинация, но орехи... може би като вкус е добре, но няма ли да са прекалено твърди, на фона на останалата смес? Аз обичам да е що годе хомогенно това, дето съм го забъркал.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Както винаги съдбата е несправедлива - едни полагат усилия да напълнеят, други се притесняват това да не стане. Винаги всеки иска това, което не може да има
Хей, Vintersorg, внимавай какво ще направиш с кюфтенцата. Предполагам, че след днешният тежък ден ще опустошиш всичко, което мама е приготвила. Спри се, замисли се, остави и за другите
Не стряскай маминка...
Хей, Vintersorg, внимавай какво ще направиш с кюфтенцата. Предполагам, че след днешният тежък ден ще опустошиш всичко, което мама е приготвила. Спри се, замисли се, остави и за другите
Не стряскай маминка...