Имате ли домашен любимец?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Какво животно предпочитате за домашен любимец?

Куче
21
31%
Котка
24
35%
Нещо екзтично (змии, паяци и др.)
4
6%
Птици
1
1%
Декоративни рибки
4
6%
Друго (кажете какво)
14
21%

Общо гласове: 68

Аватар
rene
От дъжд на вятър

Имате ли домашен любимец?

Мнение от rene »

И ако имате какъв е :?: Име, възраст, порода и т.н. Ако желаете гласувайте и в анкетата :!:
Аз знам, че нищо не знам....
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Разбира се! Точно в момента имам за домашен любимец прасе- разпределено в три консерви русенско варено в хладилника. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Вервайте ми, нема друго такова животно! :shock:
Аватар
rene
От дъжд на вятър

Мнение от rene »

Vintersorg написа:Разбира се! Точно в момента имам за домашен любимец прасе- разпределено в три консерви русенско варено в хладилника. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Вервайте ми, нема друго такова животно! :shock:
Хехехе :lol: Този вид любимци и аз ги обичам :wink: Освен това имам 2 кучета и 1 котка (ама те не са ми в хладилника :wink: ) И декоративни рибки имам, но най - много си обичам кучетата, макар че и двете са порода "улична превъзходна" :!:
Аз знам, че нищо не знам....
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз пък съм горда собственичка на котарак - уличен мастиец, умен, мил и сладък (т.е. преди да се разгони и след като го кастрирахме). Периодът между тези 2 събития не ща и да си го спомням. Преди седмица му клъцнаха камбанките и сега ходи тъжен - тъжен...
Ама си е в СтЗ и от....вече 3 дни не съм го виждала. Казва се Щефан фон Бакалов (не се бъзикам, така е записан в паспорта си). На галено - Стефанаки или Мамин Ебльо. Фасонът му е като на далматинец - бяло е черни петна и черен опашльок. В края на май (приблизително) навърши 3 години, а на 17 август стават 3 години, откак е вкъщи.
После ще ви разправям как се сдобих с него, сега имам работа. Блах!

Иначе съм гледала всичко - куче за 3 дни (оня, който ми го подари, си го взе, щото приятелката му искала пес), заек, хамстери поне 1 дузина (1 от които, Коро, си го обичах адски много, ама умря :(. Беше паднал един път в тоалетната, та го сушихме със сешоар, козината му стана една мека, пък пухкава...беше готов за реклама, двоен беше станал с тая козинка. Ама не умря от това, де, добре че баща ми не беше пуснал водата), риби за малко, канарче (ама избяга) и гарван, който се казваше Петручо и ядеше котешки хрупки, ама го пуснахме, щото не трябваше да се привързва много към нас - намерихме го като мъничък и го отгледахме, докато се научи да лети и да взема завоите с мигач. Някой ден, като си пусна нет у нас, мога да кача и снимки на въпросните твари.
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Големи истории. Какво още си имал? :lol:
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Е, стига толкова. Само дето брат или сестра нямам :) Знаете ли как щях да си ги дресирам.
От всичко обаче най ми е жал за хамстрожеца - беше най-доброто животинче на тоя свят - за 2,5 години не ухапа никого, не направи поразия, обичаше да се гушка в тебе и не бягаше, като искаш да го вземеш, сам си излизаше от аквариума и после сам се прибираше. Адски ми липсва, почина един ден преди принцеса Даяна. :roll:
Не че котака не е добричък, ама е много по-своенравен, абе, какво да ви говоря, котарак с характер! Една баба го държеше за врата пред 2 ОУ в СтЗ (ако има някой оттам, ще се сети) и ние минаваме с тайфата, а тя вика, че ако не го вземем, щяла да го дави. Ей, чшшшш...бабо! Как ще го давиш, бе! Кратко съвещание. Решаваме, че ще го вземем и ще го пуснем да митарства в махалата. И понеже 16 август е важна за мене дата по принцип, си викам: Айде, кво пък, ще пробвам дали ще мине номера пред наш'те. Прибирам се с кашона (около 10 вечерта) и звъня. Отваря майка ми и нашенеца точно тогава като отвори една уста: маааааааау....И майка ми застина. Какво е това, бе? Котка. Аз чувам, че е котка, ама какво прави тука?
И в тоя момент нашичкия се показва от кашона и майка ми направо се влюби. Обаче ми вика: "Питай баща си като се прибере (той беше за риба)". тя си мисли, че аз ще ида, където се събираме по принцип, а тя ще подкове татко като се върне, да не ми разрешава, понеже и баба беше болна и други проблеми много.
ОБАЧЕ! Аз - хитро детИ. Слизам долу пред блока и сядам на римската колона пред нас да чакам баща ми. Той си дойде и...историята нататък е ясна. Нали съм му слабост...пък и котарака има безумното свойство да бъде страшно мил (когато иска, естествено). Всъщност, и като не иска, пак е мил, дори прекалено.
Та така...Айде, кажете и вие нещо дееееее...
Аватар
chocolatt
В началото бе словото

Мнение от chocolatt »

аз имам две ненормални котки и двете прибрани от улицата когато бяха на по 2 месеца, голямата е на 4 години, малкия на 2, кастрирани разбира се...майка ми е луда по тях а аз тайничко си мечтая за бобтейл :)
To be yourself is all that u can do...
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Имам аквариум.Едно време беше пълен с рибки,
обаче не съм ги хранил от почти година.Исках да ги разкарам
обаче ми е жал да ги убия и за това така съм ги оставил, да си
умрат сами.Вече имам само една рибка, ей богу, много се държи!
До месец може и тя да замине :-)
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Имах рибки навремето... още преди да тръгна на училище. Измряха.. уж ги храних с някакви изсъхнали мухички, или тамкаквото беше онова миризливото, дето го взимах от магазина, ама те взеха, че се изядоха....
Да ми ги бяха сготвили поне, да не ходи зян...
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

аз имам котка по-точно котарак на 2 години. http://pets.infotech.bg/index.php?displ ... 1&a_id=150 ето вижте го :)

сега трябва да напиша нещо на кирилица за да мога да оставя линка...готово
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Аз имах папагали на времето-умряха...
Някак не си падам някакво животно да ми се мотае в краката.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Хлебарката Чочко :P
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

Хлебараки в Студентски град - бол. Така че имам няколко любимци. Преди година някъде имах питомно вълнисто папагалче, но умря. :( Сега искам да имам ярка. :)
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
Аватар
nefertari
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от nefertari »

имам 2 сладурски котета :cat:
Изображение
Аватар
FataMorgana
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от FataMorgana »

обожавам котки и затова не си взимам-жал ми е за нея ако има такъв стопанин :D
Stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus.

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”