Имате ли домашен любимец?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Имате ли домашен любимец?
И ако имате какъв е
Име, възраст, порода и т.н. Ако желаете гласувайте и в анкетата 
Аз знам, че нищо не знам....
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
ХехехеVintersorg написа:Разбира се! Точно в момента имам за домашен любимец прасе- разпределено в три консерви русенско варено в хладилника.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вервайте ми, нема друго такова животно!
Аз знам, че нищо не знам....
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз пък съм горда собственичка на котарак - уличен мастиец, умен, мил и сладък (т.е. преди да се разгони и след като го кастрирахме). Периодът между тези 2 събития не ща и да си го спомням. Преди седмица му клъцнаха камбанките и сега ходи тъжен - тъжен...
Ама си е в СтЗ и от....вече 3 дни не съм го виждала. Казва се Щефан фон Бакалов (не се бъзикам, така е записан в паспорта си). На галено - Стефанаки или Мамин Ебльо. Фасонът му е като на далматинец - бяло е черни петна и черен опашльок. В края на май (приблизително) навърши 3 години, а на 17 август стават 3 години, откак е вкъщи.
После ще ви разправям как се сдобих с него, сега имам работа. Блах!
Иначе съм гледала всичко - куче за 3 дни (оня, който ми го подари, си го взе, щото приятелката му искала пес), заек, хамстери поне 1 дузина (1 от които, Коро, си го обичах адски много, ама умря
. Беше паднал един път в тоалетната, та го сушихме със сешоар, козината му стана една мека, пък пухкава...беше готов за реклама, двоен беше станал с тая козинка. Ама не умря от това, де, добре че баща ми не беше пуснал водата), риби за малко, канарче (ама избяга) и гарван, който се казваше Петручо и ядеше котешки хрупки, ама го пуснахме, щото не трябваше да се привързва много към нас - намерихме го като мъничък и го отгледахме, докато се научи да лети и да взема завоите с мигач. Някой ден, като си пусна нет у нас, мога да кача и снимки на въпросните твари.
Ама си е в СтЗ и от....вече 3 дни не съм го виждала. Казва се Щефан фон Бакалов (не се бъзикам, така е записан в паспорта си). На галено - Стефанаки или Мамин Ебльо. Фасонът му е като на далматинец - бяло е черни петна и черен опашльок. В края на май (приблизително) навърши 3 години, а на 17 август стават 3 години, откак е вкъщи.
После ще ви разправям как се сдобих с него, сега имам работа. Блах!
Иначе съм гледала всичко - куче за 3 дни (оня, който ми го подари, си го взе, щото приятелката му искала пес), заек, хамстери поне 1 дузина (1 от които, Коро, си го обичах адски много, ама умря
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, стига толкова. Само дето брат или сестра нямам
Знаете ли как щях да си ги дресирам.
От всичко обаче най ми е жал за хамстрожеца - беше най-доброто животинче на тоя свят - за 2,5 години не ухапа никого, не направи поразия, обичаше да се гушка в тебе и не бягаше, като искаш да го вземеш, сам си излизаше от аквариума и после сам се прибираше. Адски ми липсва, почина един ден преди принцеса Даяна.
Не че котака не е добричък, ама е много по-своенравен, абе, какво да ви говоря, котарак с характер! Една баба го държеше за врата пред 2 ОУ в СтЗ (ако има някой оттам, ще се сети) и ние минаваме с тайфата, а тя вика, че ако не го вземем, щяла да го дави. Ей, чшшшш...бабо! Как ще го давиш, бе! Кратко съвещание. Решаваме, че ще го вземем и ще го пуснем да митарства в махалата. И понеже 16 август е важна за мене дата по принцип, си викам: Айде, кво пък, ще пробвам дали ще мине номера пред наш'те. Прибирам се с кашона (около 10 вечерта) и звъня. Отваря майка ми и нашенеца точно тогава като отвори една уста: маааааааау....И майка ми застина. Какво е това, бе? Котка. Аз чувам, че е котка, ама какво прави тука?
И в тоя момент нашичкия се показва от кашона и майка ми направо се влюби. Обаче ми вика: "Питай баща си като се прибере (той беше за риба)". тя си мисли, че аз ще ида, където се събираме по принцип, а тя ще подкове татко като се върне, да не ми разрешава, понеже и баба беше болна и други проблеми много.
ОБАЧЕ! Аз - хитро детИ. Слизам долу пред блока и сядам на римската колона пред нас да чакам баща ми. Той си дойде и...историята нататък е ясна. Нали съм му слабост...пък и котарака има безумното свойство да бъде страшно мил (когато иска, естествено). Всъщност, и като не иска, пак е мил, дори прекалено.
Та така...Айде, кажете и вие нещо дееееее...
От всичко обаче най ми е жал за хамстрожеца - беше най-доброто животинче на тоя свят - за 2,5 години не ухапа никого, не направи поразия, обичаше да се гушка в тебе и не бягаше, като искаш да го вземеш, сам си излизаше от аквариума и после сам се прибираше. Адски ми липсва, почина един ден преди принцеса Даяна.
Не че котака не е добричък, ама е много по-своенравен, абе, какво да ви говоря, котарак с характер! Една баба го държеше за врата пред 2 ОУ в СтЗ (ако има някой оттам, ще се сети) и ние минаваме с тайфата, а тя вика, че ако не го вземем, щяла да го дави. Ей, чшшшш...бабо! Как ще го давиш, бе! Кратко съвещание. Решаваме, че ще го вземем и ще го пуснем да митарства в махалата. И понеже 16 август е важна за мене дата по принцип, си викам: Айде, кво пък, ще пробвам дали ще мине номера пред наш'те. Прибирам се с кашона (около 10 вечерта) и звъня. Отваря майка ми и нашенеца точно тогава като отвори една уста: маааааааау....И майка ми застина. Какво е това, бе? Котка. Аз чувам, че е котка, ама какво прави тука?
И в тоя момент нашичкия се показва от кашона и майка ми направо се влюби. Обаче ми вика: "Питай баща си като се прибере (той беше за риба)". тя си мисли, че аз ще ида, където се събираме по принцип, а тя ще подкове татко като се върне, да не ми разрешава, понеже и баба беше болна и други проблеми много.
ОБАЧЕ! Аз - хитро детИ. Слизам долу пред блока и сядам на римската колона пред нас да чакам баща ми. Той си дойде и...историята нататък е ясна. Нали съм му слабост...пък и котарака има безумното свойство да бъде страшно мил (когато иска, естествено). Всъщност, и като не иска, пак е мил, дори прекалено.
Та така...Айде, кажете и вие нещо дееееее...
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
аз имам котка по-точно котарак на 2 години. http://pets.infotech.bg/index.php?displ ... 1&a_id=150 ето вижте го 
сега трябва да напиша нещо на кирилица за да мога да оставя линка...готово
сега трябва да напиша нещо на кирилица за да мога да оставя линка...готово
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка: