Замина си и Пепа Николова!

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

тумор в мозъка...
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Поклон пред паметта на голямата актриса, доблестен човек и гражданин с позиция Пепа Николова! Искрени и дълбоки съболезнования на Алекс.... още съм потресен! :(
Почивай в мир, Пепа!
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

И аз като повечето хора във форума не можах да повярвам като разбрах, но такъв е живота в повечето случаи- ГАДЕН и НЕСПРАВЕДЛИВ :x

Гадно ми е и за дъщеря и Алекс, с коятo учехме в едно училище...Наскоро замалко да загуби баща си, сега вече я няма и майка и...no comment и поклон!
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

наистина и мен ме изненада неприятно тази новина... спомням си актрисата с наистина добри роли... не я познавам като човек, но съм склонен да твърдя, че беше наистина добър човек...

колкото и банално да звучи, всъщност както звучи по принцип всяка смърт...
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

independiente написа:И аз като повечето хора във форума не можах да повярвам като разбрах, но такъв е живота в повечето случаи- ГАДЕН и НЕСПРАВЕДЛИВ :x

Гадно ми е и за дъщеря и Алекс, с коятo учехме в едно училище...Наскоро замалко да загуби баща си, сега вече я няма и майка и...no comment и поклон!
Да,много тъжно,абе живота може да бъде така гаден понякога :cry:
The empires of the future are the empires of the mind.
AILA
В началото бе словото

Мнение от AILA »

Лека й пръст на Пепа Николова. Беше много добра актриса и много истинска и неподправена като човек. Жалко за дъщеря й Александра, че съвсем млада остава без майка, но искрено се надявам добрите хора да отиват в рая...
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”