Спортни танци
Модератори: ники, Methuselah
Ами за първа година съм в университета хахах но поне имам опит в спортните танци...тренирала съм 3 години и мога да кажа,че спортът е много интересен,забавен,полезен...развива цялото тяло и естествено самочувствието,грацията-просто променя човек.Вече интересите ми се промениха обаче...Разбрах,че в МЕИ има опция за ветроходство.Бих се записала и на нещо по-екстремно:)))
don`t suffer fools,make fools suffer:D
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
При тангото не е минимален, абе тия латиноските май са все с близък контактStark написа:Е да,обаче при повечето танци физическия контакт е минимален,тъй че ще си намеря друга утехаpora_e_priqtel написа:Пробвай пак - сега девойките имат по-големи даденостиStark написа:Аз се занимавах преди има няма 7-8 годинки,но нещо не ме грабна
:)
Абе вие всъщност какво искате, танци или жени?!?
__________Ooooo_
___ooooO__(___ )__
___(___)____)_ /___
___ \_ (____(__/____
____\_ )__________
___ooooO__(___ )__
___(___)____)_ /___
___ \_ (____(__/____
____\_ )__________
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Не съм се занимавал сериозно от години,но тогава не усетих магията на танца дет се вика,а сега нямам и време и желаниеpora_e_priqtel написа:При тангото не е минимален, абе тия латиноските май са все с близък контактStark написа:Е да,обаче при повечето танци физическия контакт е минимален,тъй че ще си намеря друга утехаpora_e_priqtel написа:Пробвай пак - сега девойките имат по-големи даденостиStark написа:Аз се занимавах преди има няма 7-8 годинки,но нещо не ме грабна
И бел ами аз искам жени,а танците с тях са просто екстра,ти нз какво искаш
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
ei hora... ne6to otdavna ne govorite za sportnite tanci...
момче съм. на 18 години и си нямам партньорка
ако има някое момиче, което иска да тренира спортни танци само да каже...
А на онези от вас, които мислят че спортните танци не са спорт...само ще кажа че за 1 час танци нон-стоп изгаряш повече от 6000 калории, което можеш да постигнеш с час и половина бягане!!
И освен това на момчетата ще кажа че не сте и сънували такива мацки, с каквито момчетата там танцуват!

А на онези от вас, които мислят че спортните танци не са спорт...само ще кажа че за 1 час танци нон-стоп изгаряш повече от 6000 калории, което можеш да постигнеш с час и половина бягане!!
И освен това на момчетата ще кажа че не сте и сънували такива мацки, с каквито момчетата там танцуват!
:)
q kajete za sportnite tanci ima li gi kato sport v universiteta i ako znaete ne6to pove4ko:)az sum trenirala 6-7 godini i mn iskam da produlja;):):)
Kajete....
Drugata godina 6te se zapi6a i az na sportni tanci,obojavam da tancuvam,nqma da kazvam kakavo kolko sym trenirala...za tova Hora koito trenirate..razkajete ne6to pove4e,pi6ete mi ili li4no ili tuk...bydete taka dobri....Ima li tancyva6ti arheolozi pri vas......4akam otgovor,kolegi.....
- lose in a dream
- В началото бе словото
Re: Спортни танци
Тренирам спортни танци от година и половина.Занимавам се сериозно с тях,а и те са моя живот.Чрез тях се изграждаш като човек,а и те ти помагат за много неща.Например,когато спечелиш купа,медал,грамота или парична награда в теб се появява чувството,че ти можеш и така си по-самоуверен,благодарение на тренировките поддържате фигурата си и още толкова неща мога да изброявам.Така че не си мислите, че спортните танци са губене на време.Ходиш по състезания из цяла България,дори и извън България на международни.Потърсете клуб по спортни танци във вашия град,няма да съжалявате от опит го знам.