"Тръпка"=?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
и при мен това е по-близкото усещане - да мисля нон-стоп за някого и всякакъв контакт с него - макар и само със смс, по чата, по телефона - да ме зарежда положително, мисълта за него да ме кара да се усмихвам. а ако не се обажда и не се виждаме, да сдухвам просто така, за две секунди...Gabriella написа:И за мен има общо с екшъна, но в малко по-друг смисъл.Crematory написа:Хахах, може да ми се смеете, ама за мен тръпка е д има някакъв екшънДа правите нещо заедно например, в което единият е тотално зле. Да се смеете заедно...да се карате, да се боричкате. Някви такива работи
Според мен е свързано със силни усещания - да избесняваш когато не ти се обажда, а след 30мин, когато вече сте заедно, да си най-доволния човек на света.
Май на мен тръпката ми е свързана с несигурността.![]()
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Re: "Тръпка"=?
означава да си влюбен в него.....за съжаление много хора бъркат влюбването с обичта.......ако на някой още не са му ясни нещата да казваkokteil_molotow написа:какво означава да имаш "тръпка " към някого
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Основната разлика е,че влюбването е кратко и много силно,за разлика от обичта,която е по-слаба,но дълготрайна и понякога вечна.......При влюбването е тръпката и цялата олелия дето сме минавали толкова пъти(подкосяване на краката,топки в стомаха и т.н),а обичта е грижа,уважение и огромна привързаност......Хората с дълги връзки могат да го усетят като си спомнят как са се чувствали в началото и как сега......А тези,които още не са прекарали дълго с някой-когато стане ще разберете това,което ви го написах........на думи е леко сухо и трудно за възприятие......
ПС:Да се възползвам от случая да ви кажа една мъдрсост:повечето хора предпочитат само да се влюбват,защото е трудно да обичаш.......(разгадайте си го сами
)
ПС:Да се възползвам от случая да ви кажа една мъдрсост:повечето хора предпочитат само да се влюбват,защото е трудно да обичаш.......(разгадайте си го сами
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Колко мъдрост има у това детеdormouse написа:Основната разлика е,че влюбването е кратко и много силно,за разлика от обичта,която е по-слаба,но дълготрайна и понякога вечна.......При влюбването е тръпката и цялата олелия дето сме минавали толкова пъти(подкосяване на краката,топки в стомаха и т.н),а обичта е грижа,уважение и огромна привързаност......Хората с дълги връзки могат да го усетят като си спомнят как са се чувствали в началото и как сега......А тези,които още не са прекарали дълго с някой-когато стане ще разберете това,което ви го написах........на думи е леко сухо и трудно за възприятие......
ПС:Да се възползвам от случая да ви кажа една мъдрсост:повечето хора предпочитат само да се влюбват,защото е трудно да обичаш.......(разгадайте си го сами)

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В такъв случай на туй, на което ти викаш обич аз му викам льобоф (и обич де), а на туй, що зовеш любов му викам страст, дълбоко хлътване (хлъЦванеdormouse написа:Основната разлика е,че влюбването е кратко и много силно,за разлика от обичта,която е по-слаба,но дълготрайна и понякога вечна.......При влюбването е тръпката и цялата олелия дето сме минавали толкова пъти(подкосяване на краката,топки в стомаха и т.н),а обичта е грижа,уважение и огромна привързаност......Хората с дълги връзки могат да го усетят като си спомнят как са се чувствали в началото и как сега......А тези,които още не са прекарали дълго с някой-когато стане ще разберете това,което ви го написах........на думи е леко сухо и трудно за възприятие......
ПС:Да се възползвам от случая да ви кажа една мъдрсост:повечето хора предпочитат само да се влюбват,защото е трудно да обичаш.......(разгадайте си го сами)
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: