Знам, знамnrggirl написа:мъка ми е, ще знаешpora_e_priqtel написа:Такива като вас нямат никакъв шанс със менnrggirl написа:хареса ми това, и моята философия е подобна, макар и изказана по малко по-различен начинJosefinne написа:Относно личния ми живот - в момента нямам приятел, но не съм се и засилила да имам отново. Имам навика да установявам правилото " Други опияти освен мене да нямаш" така че малко момчета отговарят на изискванията ми. евала, мацка, само така
!
...
Всеки за себе си
Модератор: Плазмодий
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
тука три дена ме нямаше, и ти вече гледам жена си имаш - какво ще ми е мъка, ба*и, аз съм прелъстена и изоставена (или както някой беше писал по едно време "почната и недовършена"
), не знам кое е по-точно
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Tripio написа:ами.. не искам да те разочаровам, ама тва никога не може да стане, поне не задълго. и аз в началото като тръгнах с моята приятелка, и спрях да пуша, почти не пиех, наркотиците (т.е. тревата) още от преди тва я бях зарязал и все още не съм употребявал досега. ама тва беше магия, която трая.. абе някой и друг месец ме държа. ама после.. абе не става! сега си пуша от време на време като съм с приятели, пийвам си, имам махмурлук, а след седмица правим годишнинаJosefinne написа:Просто обичам да мисля, че мога да съм достатъчна утеха на човека, с който съм, за да не му се налага да се утешава с други опияти.просто.. ние сме мъже, не ни стига една жена да ни засити за цял живот!
Хм , ми едно време имах едно мъжле, което по принцип не пушеше и бше много против цигарите. Не знам дали щото го хванах младичък или нещо така просто беше податлив на обожание, ходихме година и половина, през което време той не пиеше, защото знаеше отношението ми към това. Така в продължение на година и няколко месеца. После скъсахме. По друга причина! Сега съм малко по-либерална - да пие, но да пие малко, да се напива , но не пред мен и после да не чувал оправдание от рода "ама, ама... Мило, аз....таковъъъ, бях пиян и с нея, така, нали...." щото не ми минават. Останалото е табу
П.П. Всъщност ника ми се чете Джозефин или Джоузефин

- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Ми не, понякога си мисля, че само аз имам проблем с това да гледам как хората, които обичам пият. За мен това е непоправим порок.nrggirl написа:странно, само на мен ли не ми пречи гаджето ми да пие?!? даже ме кефи в някаква степен...
Последно промяна от Josefinne на 26 Сеп 2006, 21:24, променено общо 1 път.

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да бе наистина какво ви пречи хората да си пият ("По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик")... Повечето ми male другарчета и гаджета са пияници... (не че това е нещо, с което мога да се похваля) 
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
nrggirl написа:странно, само на мен ли не ми пречи гаджето ми да пие?!? даже ме кефи в някаква степен...
Кефи те да ти лъхат на алкохол? Кефи те да те гледат с мътен поглед? Кефи те разлигавената муцуна на некъф там да се климбуца по масата като махало на стенен часовник? И целуваш човек, чиито уста миришат на джибри ?!?!
Отвратително... Дори не мога да си го помисля! Имам късмет, че пчеличката не е много по алкохола! Джизъс Крайст!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не съм казала да е пияница, а да пие. въобще. много би ми било странно да е въздържател и това е.Vintersorg написа:nrggirl написа:странно, само на мен ли не ми пречи гаджето ми да пие?!? даже ме кефи в някаква степен...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти не си с всичкия си бе, момиче!!! Лелееееее...току-що падна с 5 000 000 точки в моето скромно мнение.
Кефи те да ти лъхат на алкохол? Кефи те да те гледат с мътен поглед? Кефи те разлигавената муцуна на некъф там да се климбуца по масата като махало на стенен часовник? И целуваш човек, чиито уста миришат на джибри ?!?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отвратително... Дори не мога да си го помисля! Имам късмет, че пчеличката не е много по алкохола! Джизъс Крайст!![]()
![]()
а за падането с точките - ееех, мъка ми е, ама ще го преживея някакси, то ако така си изграждаш мнението, така или иначе няма шанс за пълно съвпадение и рано или късно ще ми паднат точките
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: