Настаняваане в общежитие
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Circle Line написа:Офф аз се записах в общежитие (блок 42 Б, стая 209), ама сигурно ще се откажа, защото в такава среда не мога просто да уча; не че съм расъл в саксия, ама просто с още 2-ма човека около мен не виждам как ще стане...![]()
![]()
Е то и квартира да търсиш пак ще си с хора така че няма как да си сам-сама. Моя съвет не прави тази грешка и си задръж общежитието, мястото де. Зависи ако си добре финансирана търси квартира, ако търсиш малко по-добри условия, но ако малко по-мизерните условия не са главната причини си се придържай къв общежитието не прави моята грешка ти си решаваш де!

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Circle Line написа:Офф аз се записах в общежитие (блок 42 Б, стая 209), ама сигурно ще се откажа, защото в такава среда не мога просто да уча; не че съм расъл в саксия, ама просто с още 2-ма човека около мен не виждам как ще стане...![]()
![]()
Хаха...аман от мамини синчета!
Face it, that's the real life! Ако искаш да си сам, си приготви към 300 лева на месец за самостоятелна квартирка...Така е - "изкуството" иска жертви...
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Е*ати грубото !!!Vintersorg написа:Circle Line написа:Офф аз се записах в общежитие (блок 42 Б, стая 209), ама сигурно ще се откажа, защото в такава среда не мога просто да уча; не че съм расъл в саксия, ама просто с още 2-ма човека около мен не виждам как ще стане...![]()
![]()
Хаха...аман от мамини синчета!Face it, that's the real life! Ако искаш да си сам, си приготви към 300 лева на месец за самостоятелна квартирка...Така е - "изкуството" иска жертви...![]()
Дай да го набутаме в затвора или в някой карцер та да изглежда татково синче,a... или какво?
Все си мисля, че всеки може сам да си избира къде и защо(там) да живее?
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Търся, търсяяя ... но докато намеря ще се наложи да подремвам в общежитието, току виж ми харесало. А все пак се надявам да не съм сам в квартирата. Едно заради парите, друго че и сам не е съвсем приятно.jantex написа:Ти не каза ли ,че си търсиш квартираsapio написа:Jantex, aко това не му се нрави да ми се обади. Нямам нищо против вечер да почивам, вместо банда рокаджий да ми къртят стаята.jantex написа:Един приятел се нанеси днес в 42Б като е сложен с момче 1-и курс и момче горен курс...Не видял никой от двамата, но като влязал в стаята видял на едното легло 2 китари, дамски дрехи и дамска чанта...а до леглото пишело -> Студентски град,тук,купон всяка вечер, носете си алкохолили нещо от сорта ... и каза, че банята била тотално мръсна - все едно никой не я е поглеждал от години
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
някой тук ме наплаши с огромни опашки и много чакане, пък аз успях да свърша всичко 1 час по-късно след стъпването ми на софийска земя
докаминката не е зле, въпрекич е изглежда голяма злобарка...и стаята ми е в добро състояние, само трябва добре да се почисти 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Извинявам се...everyday_ написа:някой тук ме наплаши с огромни опашки и много чакане, пък аз успях да свърша всичко 1 час по-късно след стъпването ми на софийска земядокаминката не е зле, въпрекич е изглежда голяма злобарка...и стаята ми е в добро състояние, само трябва добре да се почисти
Аз като ходих на 19-и бяха огромни опашките...пък и от касата даже ми се оплачиха и казаха,че излизали до другия блок опашките
Хаха...аман от мамини синчета!
Face it, that's the real life! Ако искаш да си сам, си приготви към 300 лева на месец за самостоятелна квартирка...Така е - "изкуството" иска жертви...
[/quote]
Аз си намерих и за по малко
Аз си намерих и за по малко
Sorrow has a human heart
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Честито!!!Ще можеш да си мърсуваш* на спкойствиеEleiN написа:Аз си намерих и за по малкоХаха...аман от мамини синчета!
Face it, that's the real life! Ако искаш да си сам, си приготви към 300 лева на месец за самостоятелна квартирка...Така е - "изкуството" иска жертви...![]()
*в смисъл на "развратничиш"
Re: Настаняваане в общежитие
След още 6 години сега аз ще съм
и бих ви помолила много любезно да ми разкажете променило ли се е състоянието на стаите или ... Ще съм ви много благодарна! Черпя с бира като се установя там хахаха
-
zmeqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Настаняваане в общежитие
............
Вече няма нужда от този пост.
Вече няма нужда от този пост.