Господари на правописа
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Господари на правописа
В тази тема бих искал да изобличаваме всеки, който от бързане или незнание допуска правописни грешки. Дори през ум не ми минава това да се върши с лоши чувства (
), целта е просто да се научим да пишем чрез практиката си във форума. Разбира се, грешки допуска всеки от нас, за това няма да цитираме тук всеки втори пост, но поне по-фрапиращите грешки заслужават да влязат в шоуто "Господари На Правописа". Е, очаквам ви да цитирате съответните герои, разбира се само от колегиални и доброжелателни чувства. (И Берс, моля те, дай на тази тема повече от 15 минути живот!)
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Според мен идеята е тъпа!
Това че някой път за колорит си пиша "т'фа" и "не'ам" или "яла" или "серЬОзно" ще ме сложи в класацията ли?
Или ще си назначим хора, които да следят мнението на потребителите, и ще изтъпанчват хора за някакви грешки, допуснати от бързане!
Честно казано, това го няма в никой форум. Твърдо съм против! И то не заради мен- моята правописна култура ми позволява да пиша без никакви грешки, но никой не е застрахован от случайност при бързане!

Това че някой път за колорит си пиша "т'фа" и "не'ам" или "яла" или "серЬОзно" ще ме сложи в класацията ли?
Или ще си назначим хора, които да следят мнението на потребителите, и ще изтъпанчват хора за някакви грешки, допуснати от бързане!
Честно казано, това го няма в никой форум. Твърдо съм против! И то не заради мен- моята правописна култура ми позволява да пиша без никакви грешки, но никой не е застрахован от случайност при бързане!
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти си мн злеGaVrosH написа:Ще открия темата с любимата ми граматичка Крийди:
Ето до какво духовно падение води непознаването на падежите!Creed написа:С койИнспектора написа:Гушках се цял следобед.
Специално за нея ще поясня, че трябва да е с кого, т.е. винителен падеж!
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Re: Господари На Правописа
Щом си рекъл...GaVrosH написа:В тази тема бих искал да изобличаваме всеки, който от бързане или незнание допуска правописни грешки. Дори през ум не ми минава това да се върши с лоши чувства (), целта е просто да се научим да пишем чрез практиката си във форума. Разбира се, грешки допуска всеки от нас, за това няма да цитираме тук всеки втори пост, но поне по-фрапиращите грешки заслужават да влязат в шоуто "Господари На Правописа". Е, очаквам ви да цитирате съответните герои, разбира се само от колегиални и доброжелателни чувства. (И Берс, моля те, дай на тази тема повече от 15 минути живот!)
Господари на правописа е без главни букви на отбелязаните места.

- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
майната му на правописа..
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
фак ю гайс.. плагиати 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове