Здравейте,
преди часове разбрах, че съм премествена в специалност Право, задочно обучение. Бих искала да попитам дали в момента имам колеги от същия курс, които да са онлайн, тъй като съм пропуснала доста информация от лекциите от 13.09.2006г. и ми се иска да наваксам. благодаря предварително за отговорите.
Специалност Право, Задочно обучение - 1 год.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Ignis
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Специалност Право, Задочно обучение - 1 год.
Идеи за пътуване: http://www.nasamnatam.com/
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
По Обща теория на правото най-добре си вземи лекциите и си купи учебника на доц. Ташев - някои неща, които диктуваше ги няма в учебника, всеки от задочниците ще ти даде лекциите ако го помолиш - има доста като теб, които сега започнаха да идват и наваксват.
По Обща теория на държава, или както казва доц. Дачев - Общи учения за държавата има учебник, тъничък е на вид, на лекциите обаче ще научиш доста по-интересни неща отколкото има в учебника.
По Икономическа теория непременно се снабди с лекциите, защото там важното е да разбереш нещата - учебниците са две тухли, които не виждам как могат да се научат до декември...
По История на българската държава и право за Средновековието няма актуален учебник - лекциите текат сега - утре има от 8.00 в 224 зала, по-добре да си на линия или да си ги снимаш от някой ентусиаст, който е успял да запише всичко, въпеки трудностите...
За Новата история има учебник на проф. Токушев, при когото е самият изпит... 
По Обща теория на държава, или както казва доц. Дачев - Общи учения за държавата има учебник, тъничък е на вид, на лекциите обаче ще научиш доста по-интересни неща отколкото има в учебника.
По Икономическа теория непременно се снабди с лекциите, защото там важното е да разбереш нещата - учебниците са две тухли, които не виждам как могат да се научат до декември...
По История на българската държава и право за Средновековието няма актуален учебник - лекциите текат сега - утре има от 8.00 в 224 зала, по-добре да си на линия или да си ги снимаш от някой ентусиаст, който е успял да запише всичко, въпеки трудностите...
- Ignis
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравей, ти коя си
да не сме от един курс;), защотото аз още почти никой не познавам.
Идеи за пътуване: http://www.nasamnatam.com/