A как заспивате?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Btw, в ръководствата за оказване на първа помощ тая поза се води "противошокова"...Cris написа:Иначе аз спъ на дясна страна горе долу както Raya_Alexandra описа най-удобната поза... Или по корем като буквата У!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- ChiLL_PiLL
- Драскач
принципно спя настрани,няма значение на коя страна,ама ако ме гони безсънието се въртя по всевъзможни начини
сега лятото свикнах да спя ко корем и най-странното е,че си махам възглавницата или си пъхам главата под нея
предстваям си картинката-като щраусите ,които си крият главите,че да не ги видят
пък аз без възглавница не мога да заспя
явно стават аномалии при мен от време на време 
сега лятото свикнах да спя ко корем и най-странното е,че си махам възглавницата или си пъхам главата под нея
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- ChiLL_PiLL
- Драскач
хах винаги съм се чудела как се справяте да спите под завивка,без мноо въздухsunbreeze написа:За сметка на това се завивам през глава....направо си живея под завивката, особено пък ако е студенко навънка.
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Ахаха, ми не знам, на мен си ми е много добре. Още не съм се задушила,така че явно дишането под завивката си е абсолютно възможноChiLL_PiLL написа:хах винаги съм се чудела как се справяте да спите под завивка,без мноо въздухsunbreeze написа:За сметка на това се завивам през глава....направо си живея под завивката, особено пък ако е студенко навънка.аз като бях малка пробвах и щях да се задуша
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
Ако съм уморена заспивам веднага и винаги по гръб,но ако не ми се спи се връткаааамммм както ми падне:) И накрая лягам на гръбчето,скръствам ръчички на коремчето,изпъвам краченца и....заспивам 
Е тва да спиш е голяма мания

Е тва да спиш е голяма мания
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
бих желал да ви разкажа по памет една персийска мъдрост:Fervourrr написа:Ако съм уморена заспивам веднага и винаги по гръб,но ако не ми се спи се връткаааамммм както ми падне:) И накрая лягам на гръбчето,скръствам ръчички на коремчето,изпъвам краченца и....заспивам
Е тва да спиш е голяма мания![]()
При лекар дошъл някакъв човек и се оплакъл, че не може да заспи. Обяснил, че преди да легне се замисля дали обикновено ляга надясно или на ляво. Тогава първо ляга наляво, за да види дали ще заспи, но не заспива и се обръща надясно. Обаче отново не заспива и така се върти цяла нощ, без да знае коя е "правилната" страна. Лекарят му се присмял че се тревожи за толкова безсмислени неща. Като си тръгвал, пациентът попитал брадатия лекър дали като спи брадата му е под или над завивката. Лекарят не знаел и... същата нощ като си легнал си задал този въпрос, поставил брадата си над завивката, но не заспал, после я пъхнал под завивката, но отново не заспал. Така, чудейки се как спи обикновено, той прекарал много безсънни нощи.
ако поуката ви се губи, това е защото разказвам по памет, сори