Класиране и записване ?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

iiccoo

Мнение от iiccoo »

Хм май не разбрах.Това означава че не трябва да си я давам за второто.А не трябва ли да я дам още на първото в знак че искам да продължа класирането.И ако си я дам на първото тя вече е там.Можеш ли малко по подробно моя те да ми обясниш :) Знаеш че не ги разбирам много тези неща.
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Именно
Оставяш там дипломата още в началото (1-во класиране)
и не си я буташ (счита се, че си решил там да учиш)
И така, ти си я оставил там и в случай , че не бъдеш приет по-горна специалност на 2-ро класиране, си оставаш в по-долната, където си приет на първо

мерси :D

by iiccoo
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
kraftwerk
В началото бе словото

Мога ли да се преместя в по-задна специалност?

Мнение от kraftwerk »

Почти съм сигурен, че не ама да питам:
Така примерно съм писал като 2-ра специалност Култорология , а 3-та Психология и да кажем ме приемат Културология, а аз искам да уча 3-тата - Психология? Възможна ли е маневра назад???
Може или не???
Дано ме приемат в 1-вата, Дано ме приемат в 1-вата, Дано ме приемат в 1-вата, Дано ме приемат в 1-вата... :D
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Това вече едва ли е възможно.Те вече са обявили хората за Психология и не може да махнат някой.Представи си тези които са определени на този етап за тази специалност решат всички да се запишат.Тогава за теб няма да има свободно място.Нямат право да махат никой от класиралите се защото ти си си променил мнението.
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Казваш, че искаш да участваш във второ класиране
И дипломата се оставя в СУ, като гаранция, че ще учиш там (без значение какво)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

абсолютно невъзможно е да се местиш назад..в това е смисълът на цялата система-всички се качват само напред :) иначе, би било голям хаос, помисли :)
rali4ka
В началото бе словото

INTERNET KLASIRANE

Мнение от rali4ka »

SLADURI MN MI SE ISKA DA ZNAM DALI SHTE IZLIAZAT KLASIRANIATA V NETA ILI SAMO NA MESTO SHTE SE PROVERIAVA?
THANX
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

И в сайта разбира се ;)
kraftwerk
В началото бе словото

С колко пада бала м/у класиранията???

Мнение от kraftwerk »

така... благодаря за отговора на предишния и предварително благодаря и за отговара на настоящия ми въпрос, а той е:
С колко приблизително пада бала да кажем във второ класаране в сравнение с първо??? (може да отговорите в единици или в %-ти :roll:
Дано ме приемат в първата, дано ме приемат в първата, дано ме приемат в първата... :P
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Мисля, че никой не може да ти даде точен отговор.Всичко може да се случи.Разбира се има някаква статистика по въпроса, но тя не е достъпна за нас.
Аватар
Bobi Turboto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Bobi Turboto »

А ако са те приели задочно можеш ли да се прехвърлиш редовно? :roll:
Postoqnstvoto e klu4 kum vseki uspeh!
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

:) Bobi Turboto ,ако си платиш-да или с отличен резултат от първия семестър. Много зависи, за кой университет питаш
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

Обсъждан въпрос:
пазят ли ти местенцето в специалност, в кяото си влязъл при първо класиране, ако решиш да чакаш второ?
Казвате - пазят го. Добре де, но те ако го пазят, рискуват да оставят специалността си незапълнена... :!: Не ми изглежда логично... Някой провери ли със сигурност как стоят нещата?!
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Ами виж сега, ако те приемат на второ по-желана специалност, разбира се че не ти го пазят
А ако не те приемат, разбира се че ще си запълнят местата, след като не си класирана на второ нали оставаш на първо

Логично е - помисли :!:
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

нееее знаам, много хора ми казват да съм внимавала какво правя, че можело да изгоря (в смисъл, ако не се запиша на първо - и край със СУ)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”