Търся тихи съквартиранти за общежитията
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
levi nathan
- От дъжд на вятър
Търся тихи съквартиранти за общежитията
Търся си нови съквартиранти за общежитията.
За мен: първокурсник, индология
не пуша, пазя сравнително чисто, не правя купони, не гледам телевизия; почитател съм на музиката със слушалки, мога да пазя постоянна тишина; не бих възразил да нощувам някъде другаде, ако се наложи - но не повече от 3-4 пъти месечно.
Изисквания към бъдещите съквартиранти:
да имат елементарни конвивиални навици (поне дотолкова, че да не си лепят чорапите по стените)
да са непушачи (ако пък пушат - то не в стаята)
от 11 вечерта до 7 сутринта да пазят тишина - без музика (изкл. само за съвсем тих ambient или нещо подобно), без телевизия и без всякакъв друг вид шумове; за останалото време - бих толерирал гюрултия, но колкото по-малко, толкова по-добре.
---
За преместването:
Вариант I: Ако в някоя стая имат незаето място, отговарят на моите изисквания и си търсят съквартирант като мен, то нека ми пишат та да се преместя при тях преди свободното място да е станало заето при второто класиране.
---
Вариант II: Да си разменим местата с някой - ако той е попаднал на такива, каквито търся, и търси такива, на каквито аз попаднах. Този вариант е приложим целогодишно.
За сегашните ми съкилийници: 3-ти и 4-ти курс, хуманитарни специалности
възпитани, интелигентни, купонджии, често посрещат гости, на доста неща биха издържали
пушачи, не могат да живеят без музика (единият слуша house, techno, trans, другият - neo-metal, industrial metal и подобни)
в блок 42Б, стая в сравнително добро състояние, с телевизор и компютър
За мен: първокурсник, индология
не пуша, пазя сравнително чисто, не правя купони, не гледам телевизия; почитател съм на музиката със слушалки, мога да пазя постоянна тишина; не бих възразил да нощувам някъде другаде, ако се наложи - но не повече от 3-4 пъти месечно.
Изисквания към бъдещите съквартиранти:
да имат елементарни конвивиални навици (поне дотолкова, че да не си лепят чорапите по стените)
да са непушачи (ако пък пушат - то не в стаята)
от 11 вечерта до 7 сутринта да пазят тишина - без музика (изкл. само за съвсем тих ambient или нещо подобно), без телевизия и без всякакъв друг вид шумове; за останалото време - бих толерирал гюрултия, но колкото по-малко, толкова по-добре.
---
За преместването:
Вариант I: Ако в някоя стая имат незаето място, отговарят на моите изисквания и си търсят съквартирант като мен, то нека ми пишат та да се преместя при тях преди свободното място да е станало заето при второто класиране.
---
Вариант II: Да си разменим местата с някой - ако той е попаднал на такива, каквито търся, и търси такива, на каквито аз попаднах. Този вариант е приложим целогодишно.
За сегашните ми съкилийници: 3-ти и 4-ти курс, хуманитарни специалности
възпитани, интелигентни, купонджии, често посрещат гости, на доста неща биха издържали
пушачи, не могат да живеят без музика (единият слуша house, techno, trans, другият - neo-metal, industrial metal и подобни)
в блок 42Б, стая в сравнително добро състояние, с телевизор и компютър
Whan pyes chatter vpon a house it is a sygne of ryghte euyll tydynges
Здрасти levi nathan,
Успех в намирането на точните съквартиранти. Сигурно не ти е лесно да се готвиш, особено щом си в такава изискваща специалност като индологията.
Няколко дни трябваше да живея с човек, който слушаше постоянно музика или някакви лекции "как да забогатеем" и не беше много приятно.
Успех,
Успех в намирането на точните съквартиранти. Сигурно не ти е лесно да се готвиш, особено щом си в такава изискваща специалност като индологията.
Няколко дни трябваше да живея с човек, който слушаше постоянно музика или някакви лекции "как да забогатеем" и не беше много приятно.
Успех,
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Ех, колега, ако не бях женско и ако не живеех в нас, щеше да е перфектно.
Търсенето ти отговаря на моята скромна личност. Ти си описал идеалния съквартирант...
Дано си намериш човек.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
вие луди ли сте?
То и аз обичам тишината, ама в кратките моменти, когато чета книга или спя... Уча предимно през сесията и обичам да ми идват гости. Пхах, не мога да си представя такава музейна обстановка...
Като някой от нас в моята стая иска тишина, просто се разбираме и готово...Но музейна обстановка по цял ден и цяла нощ - забраветеееее

То и аз обичам тишината, ама в кратките моменти, когато чета книга или спя... Уча предимно през сесията и обичам да ми идват гости. Пхах, не мога да си представя такава музейна обстановка...
Като някой от нас в моята стая иска тишина, просто се разбираме и готово...Но музейна обстановка по цял ден и цяла нощ - забраветеееее
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
levi nathan
- От дъжд на вятър
addendum
Тишина в стаята и на мен ми трябва само като спя; през останалото време музейна (или мавзолейна) обстановка мога да си съдавам другаде.
На благопожелателите - благодарско. От вашите клавиатури - в божиите уши.
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ако това значи, че през деня те няма въобщеlevi nathan написа:Тишина в стаята и на мен ми трябва само като спя; през останалото време музейна (или мавзолейна) обстановка мога да си съдавам другаде.
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
-
levi nathan
- От дъжд на вятър
excuse me if i didn't get a joke
Денем ме няма; а дали късния следобед и вечерта ще прекарвам 'вкъщи' или в някоя читалня или парк - това зависи от съквартирантите. С оглед на сегашния ми хал двама непушачи, които пазят тишина след 23.00, биха били като манна небесна.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка: