За агресията...

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

лолец, кво повече да кажа
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

jantex написа:Станно е, че и любопитството води до агрecия :lol:
Тва е супер яко ! :D
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

jantex написа:
тъкмо обратното - агресията е нещо СЪВСЕМ нормално, не знам върху какви научни изследвания се позоваваш, но явно не си седял в часовете по психология в училище :wink:
Докато има хора, които възприемат агресията за нещо нормално, агресията ще я има и ще процъфтява, дори ... за съжаление :?
съжалявам, но не забелязах, че има отговор на коментара ми...

имам чувството, че не знаете какво е понятието "агресия" и че не различавате различните й форми...

именно благодарение на агресията (в онази необходима форма, с която в публичното пространство не се счита за агресия) вие и/или аз сме се преборили за място в СУ - агресията - или чувството за борбеност, без което нищо в живота не може да се постигне! :twisted:

поровете се, спомнете си часовете по психология :wink:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

мисля, че споменах нещо в този смисъл, може и в друга тема да е било
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

inaccessibility написа:
jantex написа:
тъкмо обратното - агресията е нещо СЪВСЕМ нормално, не знам върху какви научни изследвания се позоваваш, но явно не си седял в часовете по психология в училище :wink:
Докато има хора, които възприемат агресията за нещо нормално, агресията ще я има и ще процъфтява, дори ... за съжаление :?
съжалявам, но не забелязах, че има отговор на коментара ми...

имам чувството, че не знаете какво е понятието "агресия" и че не различавате различните й форми...

именно благодарение на агресията (в онази необходима форма, с която в публичното пространство не се счита за агресия) вие и/или аз сме се преборили за място в СУ - агресията - или чувството за борбеност, без което нищо в живота не може да се постигне! :twisted:

поровете се, спомнете си часовете по психология :wink:
да де, ама аз нямам предвид този тип "полезна" агресия :wink:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Агресията смесена с амбиция е лукаво нещо. Да трябва да мачкаш другите за да успееш, но всичко трябва да има граници. Иначе е истина че за да имам честа да съм в СУ от тази година съм бил други хора, но това не значи че съм ги мразил или нещо такова! Амбиция и агресия, сходни са почти идентични но има и разлики, лично мое мнение! 8)
Изображение
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

inaccessibility написа: имам чувството, че не знаете какво е понятието "агресия" и че не различавате различните й форми...
Аз пък имам чувството, че всичко знаеш и всичко можеш и не мога да разбера, О, Всевишни, защо си губиш времето като спориш с нас простосмъртните... :x
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Какво има лошо да има агресия в някакви нормални количества, както се пее една песен на едни пичове Switchstance - Positive Aggression :twisted: :!:
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

nrggirl написа:да де, ама аз нямам предвид този тип "полезна" агресия :wink:
ясно, подразбира се, макар че ми се искаше (като всезнайко) да уточня, че има два вида агресия :P
jantex написа:Аз пък имам чувството, че всичко знаеш и всичко можеш и не мога да разбера, О, Всевишни, защо си губиш времето като спориш с нас простосмъртните... :x
хехе, извинявай, в постовете ми няма нищо лично... ни най-малко не се чувствам всезнаещ и безгрешен, дори напротив :wink:

айде, приятен чат :D
Аватар
Stereo Burn
В началото бе словото

Мнение от Stereo Burn »

SoNoR написа:Какво има лошо да има агресия в някакви нормални количества, както се пее една песен на едни пичове Switchstance - Positive Aggression :twisted: :!:
Let it be, politely aggressive :lol:
I don't care why should I care
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ice_Spirit написа:Jantex спомена за Средновековието...
тогава са си биели за чест и добродетели,не за да си избият комплексите...
Хихихи!!! Тогава хората да не би да са били друг животински вид? Много приказки си чела. Хората са се биели поради едни и същи причини и през Древността, и през Средновековието, и през Ренесанса и сега.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”