За агресията...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Тва е супер яко !jantex написа:Станно е, че и любопитството води до агрecия
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
съжалявам, но не забелязах, че има отговор на коментара ми...jantex написа:Докато има хора, които възприемат агресията за нещо нормално, агресията ще я има и ще процъфтява, дори ... за съжалениетъкмо обратното - агресията е нещо СЪВСЕМ нормално, не знам върху какви научни изследвания се позоваваш, но явно не си седял в часовете по психология в училище![]()
![]()
имам чувството, че не знаете какво е понятието "агресия" и че не различавате различните й форми...
именно благодарение на агресията (в онази необходима форма, с която в публичното пространство не се счита за агресия) вие и/или аз сме се преборили за място в СУ - агресията - или чувството за борбеност, без което нищо в живота не може да се постигне!
поровете се, спомнете си часовете по психология
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
да де, ама аз нямам предвид този тип "полезна" агресияinaccessibility написа:съжалявам, но не забелязах, че има отговор на коментара ми...jantex написа:Докато има хора, които възприемат агресията за нещо нормално, агресията ще я има и ще процъфтява, дори ... за съжалениетъкмо обратното - агресията е нещо СЪВСЕМ нормално, не знам върху какви научни изследвания се позоваваш, но явно не си седял в часовете по психология в училище![]()
![]()
имам чувството, че не знаете какво е понятието "агресия" и че не различавате различните й форми...
именно благодарение на агресията (в онази необходима форма, с която в публичното пространство не се счита за агресия) вие и/или аз сме се преборили за място в СУ - агресията - или чувството за борбеност, без което нищо в живота не може да се постигне!![]()
поровете се, спомнете си часовете по психология
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Агресията смесена с амбиция е лукаво нещо. Да трябва да мачкаш другите за да успееш, но всичко трябва да има граници. Иначе е истина че за да имам честа да съм в СУ от тази година съм бил други хора, но това не значи че съм ги мразил или нещо такова! Амбиция и агресия, сходни са почти идентични но има и разлики, лично мое мнение! 

- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Аз пък имам чувството, че всичко знаеш и всичко можеш и не мога да разбера, О, Всевишни, защо си губиш времето като спориш с нас простосмъртните...inaccessibility написа: имам чувството, че не знаете какво е понятието "агресия" и че не различавате различните й форми...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
ясно, подразбира се, макар че ми се искаше (като всезнайко) да уточня, че има два вида агресияnrggirl написа:да де, ама аз нямам предвид този тип "полезна" агресия
хехе, извинявай, в постовете ми няма нищо лично... ни най-малко не се чувствам всезнаещ и безгрешен, дори напротивjantex написа:Аз пък имам чувството, че всичко знаеш и всичко можеш и не мога да разбера, О, Всевишни, защо си губиш времето като спориш с нас простосмъртните...
айде, приятен чат
- Stereo Burn
- В началото бе словото
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Хихихи!!! Тогава хората да не би да са били друг животински вид? Много приказки си чела. Хората са се биели поради едни и същи причини и през Древността, и през Средновековието, и през Ренесанса и сега.Ice_Spirit написа:Jantex спомена за Средновековието...
тогава са си биели за чест и добродетели,не за да си избият комплексите...