Английска Филология
- SolarSystem
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Nordlys
- Драскач
- Обратна връзка:
На писмения всеки си избира дали да пише по ренесанс и роматизъм, американска литература или лингвистика, т.е има избор на теми и съотвено се готвите за това, за което искате да пишете. Освен това има диктовка и два превода.
На устния се готвите върху всичко, има конспект с 54 теми, които включват общо взето всичко изучавано през 4те години следване. Има две стаички - лингвистична и литературна, във всяка от тях се тегли билетче и говорите пред комисия от изпитващи.
На устния се готвите върху всичко, има конспект с 54 теми, които включват общо взето всичко изучавано през 4те години следване. Има две стаички - лингвистична и литературна, във всяка от тях се тегли билетче и говорите пред комисия от изпитващи.
- Nordlys
- Драскач
- Обратна връзка:
Sw1tched написа:[interview]Какво смяташ да правиш сега?Nattefrost написа:БлагодаряПовярвай ми, имала съм много време и за социален живот
Не мога да се оплача. Най-трудно като че ли беше лятната сесия на 3ти курс, имахме 6-7 изпита, по най-мъчните предмети от цялото следване. Иначе за държавния мога да кажа, че до голяма степен е и късмет какви теми ще изтеглиш.
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Aз не съм се прехвърляла, аз кандидатствах (наново) и ще съм си първи курс. В ПУ бях същата специалност, която съм сега в СУ (АФ).waterfire написа:zvetinka, признаха ли ти всички изпити от пловдивския и сега направо втори курс ли ще си?
За изпитите не знам дали ще ми ги признаят, но смятам да си извадя академична справка от ПУ и евентуално да говоря с всеки преподавател индивидуално, за да се разаберем на кои изпити (вече държани) мога да не се явявам.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
по принцип трябва да признаят всичките ми изпити...хорариумът в пу е по-голям или равен по всички предмети, а оценките са отлични, ама това са си само правила, важно е какво администрацията ще реши
...сега чакам какво ще стане и може и аз да съм 2ри курс. дано
Nattefrost, колегите ти английска филология ли са? и защо само някои? мерси мн - сега трябва да чакам до четвъртък да се реши, а пък става въпрос за цяла година и мн се притеснявам
Nattefrost, колегите ти английска филология ли са? и защо само някои? мерси мн - сега трябва да чакам до четвъртък да се реши, а пък става въпрос за цяла година и мн се притеснявам
айде вече сме колеги
аз минавам направо втори курс (одобриха ми академичната справка изцяло), обаче и понятие си нямам кога и къде трябва да ходя в понеделник, пък и после
а, обаче трябва да държа изпит по лингвистичен дебат...и тва нз какво е...общо взето доста забавно ще си се шматкам из коридорите... за пореден път
аз минавам направо втори курс (одобриха ми академичната справка изцяло), обаче и понятие си нямам кога и къде трябва да ходя в понеделник, пък и после
а, обаче трябва да държа изпит по лингвистичен дебат...и тва нз какво е...общо взето доста забавно ще си се шматкам из коридорите... за пореден път
- Dark_Angel
- В началото бе словото