Имена
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Казвам се Надежда. Обаче мразя да ме наричат така, предпочитам нещо по-кратко. Наричат ме Надя, Нана, Наденце, Надежд, Надеждьо (последните две по принцип звучат грубо, но са патент на много близки приятели и на тях не се сърдя. вие обаче не си и помисляйте да ме наричате така, щото ще видите кво е това разярен мечок!) и всякакви други производни от името ми + Мечо (от ника). Иначе една приятелка ми викаше Пешо (така и не разбрах защо, но дори в телефона си ме беше записала Надя-Пешо), за щастие по едно време се отказа и хората спряха да ме гледат странно
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Нели. Георгиева Иванова.
Бу хуу. Зловеща оригиналност, нее.
Иначе ме наричат кой както го почувства. Ако не ме изкефи, просто не реагирам, докато не се коригира несправедливостта
Бу хуу. Зловеща оригиналност, нее.
Иначе ме наричат кой както го почувства. Ако не ме изкефи, просто не реагирам, докато не се коригира несправедливостта
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Що бе,тва си е баси смеха...Португалското име Rui,всъщност се чета Хуй и на един "exchange" като ходих имаше двама португалци с това име и всички българи се надпреварваха кой ще говори повече с тяхBerserker написа:ал ми ти само се хилиш ве![]()
като говориме за имена снощи в работата се натъкнехме на китаеца Х*йникой не искиаше да му се обади
![]()
![]()
"Браво Х*й", "дръж Х*й", "ела тук бе Х*й," и т.н.
...
(Иначе има един линк - "вашето име на китайски" (ако искате мога да го изровя) - та там също се получават интересни ра'оти
...
Иначе на мен сигурно много малко приятели ми знаят името
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Ето, пич:GaVrosH написа:да, и е брат на Нафърфорий, пък мюсюлманският му колега е Минет Ибрахимов
нА, четИ
Какво се чества на 4 януари?
Хахаsofty написа:Не разбрах само как предпочиташ да се обръщат към теб при това положение ?Pimboli написа:... мразя галените имена... От друга страна - мразя, когато някой близък се обърне към мен с цялото ми име.
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мерси, човек винаги може да научи нещо интересноdon_angelitto написа:Ето, пич:GaVrosH написа:да, и е брат на Нафърфорий, пък мюсюлманският му колега е Минет Ибрахимов
нА, четИ
Какво се чества на 4 януари?
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя