Teatyr

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Аватар
Astra
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Astra »

Zdraveite, ako ne ste gledali Vecheren akt v teatyr 199 - PREPORUCHVAM VI GO !!! Mnogo e gotino predstavlenieto sas Mariq Sapundjieva i Dimityr Rachkov /i dr/!! Strahoten smqh shte padne, obeshtavam vi !! :)))
Jivotut e sladuk.
Аватар
Anislav
В началото бе словото
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Anislav »

Astra миси за инфото :D ще се радвам и някой друг да спомене за някоя интересна постановка
аз сам ходил малко пъти на театър..защото тук няма голямо разнообразие, а може и в мен да е причината..знам ли..
обаче гледах една постановка на един софийски театър, гостуващ във Велико Търново, и много ми хареса :D Сако от Велур се казва.. ако има такива като мен ще има разкажа, че е направен по времето на Комунизма и деликатно показва някои от дефектите му :P много е добра..заслужава си :!:
Последно промяна от Anislav на 23 Сеп 2004, 13:43, променено общо 2 пъти.
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Akо не се лъжа, тук го играеха в театър София. Сако от велур. Ако някой иска да го гледа, да провери там. Но не знам програмата и дали още го играят.
Това с "овцата", нали? :wink:
Аватар
Anislav
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Anislav »

за театъра не знам..
иначе знаеш за какво става дума :P
Аватар
moonlight
Драскач

Мнение от moonlight »

predi vreme gledah "Smehoterapia" na Satiri4nia, i si umrqh ot smqh :lol:
neznam dali vse o6te go davat...
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Мяркала съм го по програмата.

Аз харесвам много В очакване на Годо :love7:
Аватар
Elly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly »

Eто някои от тези, които аз съм гледала и ми харесаха - Вечеря за тъпаци и Още веднъж отзад (и двата в Сатиричния с Христо Гърбов - един от любимите ми актьори), Охранители - Малък Градски.......
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Аватар
dance
В началото бе словото

Мнение от dance »

Охранители е супер готино!!! Препоръчвам го на всеки!
Аз скоро си купих една VIP карта за Малък Градски..., ама пък още не съм я проверила дали е читава:)))
тя дава намаления за целия сезон на всички постановки, с изключение на Премиерите. Намалението е от порядъка на 1-2 лв :))) а постановките там са супер!
Другото място, където обожавам да ходя, е в Народния театър:) любимата ми пиеса там е Сън в лятна нощ....смехория на квадрат:))) само че вече май не го дават или поне аз не съм чула.
Абе изобщо съм голям фен на театъра и ще се радвам някой път да се сберем разни такива любители на родното изкуство и да видим нещо готино:)) :thumbright:
Jivotyt se izmerva ne s broq vdishvaniq, a s momentite, koito sa nakarali dyha ni da spre!
kuponka

Iskam i az :p

Мнение от kuponka »

Ei hora ako hodite na tqtur obajdaite se ama ne tuk ami na kreten4eto@yahoo.com - obshto vzeto go proveriavam vseki den i mnogo shte se radvam ako nameria s koi da spodelia teatura kato prejivqvane :))
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Хора, някой ходи ли на постановките в Театъра на армията ??От 2 седмици само умувам на какво да отида и къде се намира този театър. А колко струват билетите?????
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Ами виж тук какво дават - календар е и си търсиш по дата!
http://calendar.dir.bg/index.php?cid=10&sid=41
Иначе се намира на 5 минути от Ректората - тръгваш по Руски (бул. Цар Освободител) след НС и стигаш до кръстовището с Раковски - пресичаш, вървиш 20 метра посока Славейков и си пред Армията...
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Mnogo grazie stone ,mnogo e gotina programata...A i blagodarq za uroka po 'namirane' !
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Радвам се, че съм бил полезен - дано си разбрала нещо от обяснението ми :lol:
kuponka

Pokana za postanovka

Мнение от kuponka »

horica zdraveite, za sujalenie chak dneska reshih che shte hodia na edna postanovka sled dva dni i tova vi ostavq na vas nogo malko vreme za reakciq, no ako sluchino vi se idva v chetvartak (18ti) ot 19 chasa v tqtur Sofiq koito se namira v parka zaimov shte gledate edna ot nai-smeshnite postnovki v jivota si a imenno Koniat na Aleksandur Makedonski. Az lichno sam go gledala 4 puti i povqrvaite mi zaslujava si :) Koito mu se idva da mi pusne sms ili da zvanne na 0886302877 ili 732725 Mila. Dobre doshli ste :)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Elly написа:Eто някои от тези, които аз съм гледала и ми харесаха - Вечеря за тъпаци
aaaa Вечеря за тъпаци го гледах вчера...Леле наистина щях да умра от смях:)Жестоко!!АКтьорите са невероятни, самата пиеса е поставена много добре и...Абе жестоко е:) Има го на филм между другото,френски. казва се Le diner des cons.Едно време ни го пускаха в някакъв час, но ми се стори невероятно тъп и не го догледах, за това и отидох на представлението неособено въодушевена, но излязох от него МНОГО въодушевена:) хихик
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”