Забрави да споменеш Дидич и ДиFaith написа:Единственото, което съм склонна да приема е Дид, ама така ми викат само най-близките ми приятели, тъй че звучи дори мило
Имена
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Това някъде съм го писала и преди - ДеВора. С "в", не с "б". И нещо много важно - ударението е на О, не на Е! И фамилията ми е една весела, името са ми го изписвали по всевъзможни начини, поне с по 4 грешки в трите имена.
И аз мразя галените имена. Има няколко човека, които ми казват Деви - правя се, че не съм го чула и слушам продължението. От друга страна - мразя, когато някой близък се обърне към мен с цялото ми име. 
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Хаха, бас държа че не си чувал как англичанин вика "Сешоу" на един Александър при който бях в чужбинаTripio написа:Александър. в украинския паспорт съм "Олександър"иначе ми викат Сашо, чужденците пък Алекс (по-прилича на английски), иначе са ме наричали как ли не.. а веднъж даскалицата по руски в 7-ми клас се изцепи Алексадър Божков (аз съм Божанов, ама тя е недоскив) и оттам всички - "10-те процента"
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Faith
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ех къде те намерихме такъв паметлив!Паган написа:Забрави да споменеш Дидич и ДиFaith написа:Единственото, което съм склонна да приема е Дид, ама така ми викат само най-близките ми приятели, тъй че звучи дори мило

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър